За ключ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

За ключ!

Мнение от red_bull92 » 21 Апр 2014, 12:15

Здравейте, понеже на баща ми на колата гумите ѝ са под всякаква критика ( едната я лепихме 3 пъти при най-добрия гумаджия в града, но е толкова напукана, че явно си е просто за смяна и непрекъснато е мека) та идеята ми беше понеже имам 4 доста запазени гуми с лети джанти от BMW да дадете идей как да ги приспособя на главини с 4 болта ( доста изчетох и достигнах до извода, че най-вероятно ще стане с преходни фланци) По-късно ще дам размери на главините. Също така в предна лява главина от 4 възможни болта има един прекършен болт ( от предишния собственик :banghead: ) Кой може да го извади (стругар?! или ?) мина ми през акъла да сваля легар-главината и шенекла и да ги сменя с други без прекършени болтове в тях, но болтовете са толковоа ръждясали, че нямат развиване пръсках ги с антикорозионен спрей, но не помага, та това проблем ли е ако се държи на 3, а не на 4 болта? Ако дадете линкове най-добре. Благодаря на всички за вниманието!
Последна промяна red_bull92 на 21 Апр 2014, 13:26, променена общо 1 път
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: От 4 към 5 болта на главините

Мнение от dan-dam » 21 Апр 2014, 12:42

За по-лесно кажи за каква кола става дума, но като цяло не си заслужава набиването на пари. Фланци, главини и какво ли още не ще излезе повече от 4-ри читави 14-ки и ще е със съмнителен ефект.
А закрепването с 3 болта е проблем, понеже ако го барнат спират колата от движение. После технотестове и ... нали.

Аватар

Мнение от F3P » 21 Апр 2014, 12:46

Интересно що се занимаваш с простотии :dunno:

1: Тея фланци смяташ, че са безплатни ли :?:
2: Болтовете дето ще ти трябват и тях не ги дават без пари.
3: Ще натовариш ненужно главините и окачването.
4: Дали ще се съберат после тея джанти без грижи- параметри като ЕТ на са само за украса.
5: Усложняваш си живота излишно.

Отиди и купи едни прилични гуми втора употреба и си гледай живота.

ПС: Скъсаният болт се вади на място с нужният инструмент и умения. Виж по сервизите- там знаят как става номера.

daddy_ написа:За по-лесно кажи за каква кола става дума....

Струва ми се, че говорим за френска чикия пред разпад струваща колкото дадат от Надин- ако не греша де :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 21 Апр 2014, 13:25

Ок, мерси все пак. Няма да го правя така значи. Знам, че фланците и болтпвете се плащат, колега... :mhihi: и да става въпрос за френска бангия...
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: За ключ!

Мнение от Vanqu1sh » 21 Апр 2014, 15:07

Имах един скъсан болт и малко го чукнах с шило да се покаже и оттам с клещи се разви. Може и да го разпробиеш и да му сложиш метчик с обратна резба или друго пособие. Иначе за гума под 17 не бих се занимавал да купя стара понеже са доста евтини. Преди един месец купихме за брат ми нови 15-ки нископрофилни с дот 14 за по 80лв. Те фланците може да дойдат по-скъпо и колата ще умре и може и да почне да стърже.

Назад към Извън Темата