мнения и препоръки за Ауди А2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Re: мнения и препоръки за Ауди А2

Мнение от super_mario » 20 Апр 2014, 11:27

F3P написа:И кое му е ценното- ти Корса С ли търсиш или човека е имал А4 1.8Т :?: Че аз мога да ти давам купища такива "ценни" мнения :mhihi: Почна от Смарт, мина през А2, сега си на А4 1.8Т- кое му беше полезното на мнението :?: Може би това ти е от полза:
За този с турбото, тук в Гърция когато излезе модела само такива купуваха. И още ги карат.

Какво ти пука, че византиеца си купил колата от магазина и още я кара :?: Ти от магазина ли ще пазариш или ще купуваш кенеф на 250 000+км. :?: И аз мога да ти кажа "Още си ги карат хората"- и е вярно. Това, че разхода на 5 от 7 автомобила се измерва в "литри масло на 1500км." са дреболии- хората все още си ги карат.

Ми да ценно е за мен колегата няма преки наблюдения над турбо мотора и той го е написал просто човека казва точно и ясно
И да тръгнах през много коли в темата ама какъв е проблема все пактова е под раздел ИЗВЪН ТЕМАТА нали така? Като не ти харесва темата подминия все пак кола не се купува всеки ден :idea:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 21 Апр 2014, 12:50

Колега, кола не се купува и по чужди мнения. Ако ти и жена ти, не може да се разберете двамата какво да си купите в крайна сметка, то проблема не е във форума, а в това, че просто не знаете какво искате. Като си уточните желанията, тогава и предполагам ще се похвалиш тук. Иначе такива теми могат да станат n на брой страници и да завършат в коша, като по default там им е мястото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 21 Апр 2014, 12:53

По твоята логика, като питаш нещо за Бмв-то ти, трябва да не вземаш под внимание отговорите ни. Щото по чужди мнения да правиш или пробваш нещо по колата си...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Апр 2014, 21:27

Elesar74 написа:Колега, кола не се купува и по чужди мнения. Ако ти и жена ти, не може да се разберете двамата какво да си купите в крайна сметка, то проблема не е във форума, а в това, че просто не знаете какво искате. Като си уточните желанията, тогава и предполагам ще се похвалиш тук. Иначе такива теми могат да станат n на брой страници и да завършат в коша, като по default там им е мястото.

Защо бе колега не се купува кола по чужди мнения? Като не са ти ясни модел и мотор на дадена марка е логично да питаш колеги,които са карали такива или са по запознати да ти кажат недостатъците като ти кажат 80% че не става значи наистина нестава и е редно да се насочиш към друг избор (ако прецениш) аз така направих и не виждам лошо в това а ти като не те интерсуват чужди мнения тогава какво правиш въобще тук?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Апр 2014, 14:04

Аз уточних, става въпрос за кола. Не за избор по принцип. Става въпрос за няколко хиляди или десетки хиляди лева. Аз не смея да давам подобни акъли, когато от нечий джоб излизат тези пари и лично ме е страх да не подведа човека. А щом има хора, да кажат кое е боклук и кое не, добре. Аз казах само, че не ми харесва на външен вид и уточних, че това е лично, не меродавно мнение. А може да си купиш А2 и да си джиткаш доволно дълго време, тогава, не излиза ли, че всичко дето са писали срещу А2 са те излъгали? А може и да се счупи сериозно на другия ден. Тогава кой ще е виновен, тези дето са ти казали, че е добра кола? Или ти колега, не можеш да направиш сам избор и чакаш някой друг да ти каже какво да си купиш? Понеже това виждам аз в подобни теми, неспособност да се поеме лична отговорност и все нужда от това някой друг да дава акъл, при условие че в Интернет има достатъчно информация за какво ли не. Да не говорим, че кола не се купува и по картинки, а с оглед на място, понеже както казах, не става въпрос за 5-10 лв. Две коли съм си купил. За едната ходих на 250 км само да я видя и капарирам евентуално и пак се разходих да я купя. Това прави общо 1000 км. После ходих на 3600 отиване/връщане, да взема сегашната и даже не я купих по обяви в нет-а. И знам, че това е мой избор, не чужд.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 22 Апр 2014, 14:58

От женските колички подкрепям Лупото и Ибизата (която е малко по- голяма, но пак в женския клас). Здрави са, компактни, що годе пъргави, евтини. Лупото като че ли е по- здраво, но си зависи на какво ще попаднеш.

Ако се позамислиш още малко- изчакай още няколко годинки, събери кинти, и си купи една M5-ца па жена ти ще се научи да я кара гарантирам ти го :mhihi: :mhihi: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 22 Апр 2014, 17:29

Че то и сега може да си купи М5, зависи от годината колко пари ще е. Нормално е да се иска мнение за различни коли. Научаваш работи които няма как да ги разбереш и 5000 км. да изминеш. Аз навремето ако ми беше казал някой, че парктроника когато Не работи пищи 10 сек. и спира. Щях да сваля 100 евро от цената на Бмв-то, ама не стана така. Вкл. задна, свири, всичко е наред, да ама не. :) Така, че стига сте се заяждали с колегата, един почна и се наредиха и други.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Предишна

Назад към Извън Темата