БМВ Зет 4 Купе - Въпрос.
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: БМВ Зет 4 Купе - Въпрос.
Kroki написа:АБе и в града е готинко.. Ясно е че, в 17:30 в Младост няма да ти е добре
И на мен много ми се кара кабрио ама като си пера дрехите с които карам скутера... не, мерси.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Alek_SV написа:Кабрио в София ? Много лоша идея
във Враца е далеч, по-добра идея ...

skipper написа:Поне като цитирате цитирайте цялото изречение![]()
п.п. Убийте ме, но 30 бона за е46 на 12-13 години никога няма да дам. По-добре Пежото, което ще е 2008 и ще е за 17-18 бона с голям двигател.
ти си някакъв "автомазохист"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Така колега ето аз какво мисля като човек млад(макар и не толкова) и имал възможността да покара това онова.
Хубаво си фен на порше, ама за мен и доста други порше което не 911 не порше.
Боксер съм карал - колата не е лоша с не лоша динамика и е кабрио, но пак ти казвам гледа се на нея като поршето за "недорасли" Както спомена вече частите и сервиза са тегави.
Маздата казаха вече - непродаваема и стане ли и нещо ше видиш зор. Динамиката и освен ако не е е в обороти е зле харчи масло и бензин на поразия. Иначе интересна кола определено.
Нисана не е лош - не съм карал, но като цяло е як и идва със шпер ако те вълнуват подобни неща. Маолко ме дразни ,че мотора му е на рено.
Субарото е много яка и способна кола особено в кофти време - но жените не му се кефят особено.
Стигнахме до БМВ-тата
6тиците са готини, но както вече казаха вървенето им не е особено впечатляващо за конете им. Карал съм 630 от по новите и направо си беше зле...
З4 - не лош вариант особено ако е 3.0 мотора. Готина визия и все пак е баварец
Но ако бях на твое място щях да оставя жените малко по на заден план и да си взема е 46 м3. Не толкова драматично на външен вид, но ще караш едно от най-добрите изпълнения на БМВ, ще имаш 4 места и нормален багажник, и най-вече имай предвид ,че тия малки кабриота не са особено използваеми зимата за разлика от мката.
Успех
Хубаво си фен на порше, ама за мен и доста други порше което не 911 не порше.
Боксер съм карал - колата не е лоша с не лоша динамика и е кабрио, но пак ти казвам гледа се на нея като поршето за "недорасли" Както спомена вече частите и сервиза са тегави.
Маздата казаха вече - непродаваема и стане ли и нещо ше видиш зор. Динамиката и освен ако не е е в обороти е зле харчи масло и бензин на поразия. Иначе интересна кола определено.
Нисана не е лош - не съм карал, но като цяло е як и идва със шпер ако те вълнуват подобни неща. Маолко ме дразни ,че мотора му е на рено.
Субарото е много яка и способна кола особено в кофти време - но жените не му се кефят особено.
Стигнахме до БМВ-тата
6тиците са готини, но както вече казаха вървенето им не е особено впечатляващо за конете им. Карал съм 630 от по новите и направо си беше зле...
З4 - не лош вариант особено ако е 3.0 мотора. Готина визия и все пак е баварец
Но ако бях на твое място щях да оставя жените малко по на заден план и да си взема е 46 м3. Не толкова драматично на външен вид, но ще караш едно от най-добрите изпълнения на БМВ, ще имаш 4 места и нормален багажник, и най-вече имай предвид ,че тия малки кабриота не са особено използваеми зимата за разлика от мката.
Успех
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Мисля , че сведох избора си до Зет 4 купе .. ще поогледам тези дни ценово как стоят нещата и мисля натам да се насоча.
Сигурен съм , че може и да има по изгодно предложение като плюсове във години , двигатели и т.н , но най ми е на сърце от колите които огледах.
А на колегата от по горе да кажа пак .. не купувам кола за гаджерлък , купувам я за себе си и на мен такава визия ми допада
.. ако вземах такава за гаджерлък , щяж да взема един голф за 2-3 палки и да се отрепя от к**ви с останалата сума
Благодаря на всички които писаха в темата още един път.
Може да се затвори
Сигурен съм , че може и да има по изгодно предложение като плюсове във години , двигатели и т.н , но най ми е на сърце от колите които огледах.
А на колегата от по горе да кажа пак .. не купувам кола за гаджерлък , купувам я за себе си и на мен такава визия ми допада

.. ако вземах такава за гаджерлък , щяж да взема един голф за 2-3 палки и да се отрепя от к**ви с останалата сума

Благодаря на всички които писаха в темата още един път.
Може да се затвори

- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
До aiosaios, аз бих искал да споделя скромно мнение като може би твой набор (лятото ще правя 22). Много ме кефи факта, че не си фен на големите комплексарски джипове и черни лимузини и си си ибрал спортна кола. Бюджетът ти хич не е малък като за първа кола и човек на 21 години и не се засягай, но колко шофьорски опит имаш и сигурен ли си, че можеш да се оправиш чисто практически с кола около 300 коня и задно предаване ? Като ти четох мненията ми направи впечатление, че търсиш в колата най-много имидж, емблема и външен вид без особени предпочитания към задвижване предно/задно/4х4 или скоростна кутия. Аз лично ако имах толкова пари последното, което ме бае е какво ще си мислят хората за колата и дали ще се хареса на някви малоумни потки и при избора на кола единственият фактор е дали на мен ми харесва колата като вървеж, чувство зад волана, звук, и лично излъчване. За мерцедесите си прав, не стига че чичковски изглеждат ами и чичковски возят и вървят (изключаем AMG). Хондата S2000 е много хубава кола със страшен мотор и баланс лично за мен - с 2.0 240 коня атмосферка, която се развърта до над 8000 оборота - не знам колко автопроизводители могат да се похвалят с подобен агрегат. Другата японка, която бих карал с кеф е 350Z, както колегите споменаха ниска, твърда, задно с шпер от завода ... друго не ти трябва
Вярно и двата автомобила са двуместни и са доста непрактични ама кефа цена няма. Другият очевиден избор е Е46 М3 ръчка - доста се приближава към критериите за перфектната кола според мен. Зачудих се как така никой до сега не е споменал Е39 М5 - за тия пари се намират фейслифтови като слънце (примерно Льо Ман синя със Силвърстоун интериор)
В Германия за 15 000 евра може да се намери 911 Карера 996 генерация 300 коня, но с голям пробег и не до там в перфектно състояние.

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4