Избор на подходящ модел BMW
Модератор: Общи модератори
- cucibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s
Re: Избор на подходящ модел BMW
МИТАКА1654 написа:Leon написа:Не можах да изчета всичко, защото и тая тема отиде "у ряката", но с какъв акъл препоръчвате на 5 серия дизел автомат на човек с 1000 лв. заплата не мога да ви разбераИли ще яде само кренвирши от евтините, или ще пуска постоянно теми как се рециклира нещо и не може ли друго втора ръка... Сметки няма да правя, както каза K_Ilkov, всеки знае как да си бие жената...
Hell yeah!!!
На мен пък не ми е ясно колко пари трябва да получавам че да мога да си позволя да карам този толкова скъп
Автомобил

Тука само милионери

- govedarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
- Мечтае да кара: M3
Кредита вече е изтеглен. Преди време и реното така си го купих и то не защото не мога да събера тези пари ами просто защото не ми се занимаваше. В крайна сметка с 1000 лева заплата все ще мога да плащам 200 кинта кредит а пък и отделни доходи имам освен заплатата ( такава ми е професията , че и нещо частно изпада)
Та по темата. Намерих си кола. 320i 2002 ра година , 170 коня от първи собственик в Австрия - за 7000 лева. Днеска я вкарахме в един сервиз и всичко по ходова част и мотор е перфектно.

Утре я взимам и ще се похваля.
Та по темата. Намерих си кола. 320i 2002 ра година , 170 коня от първи собственик в Австрия - за 7000 лева. Днеска я вкарахме в един сервиз и всичко по ходова част и мотор е перфектно.

Утре я взимам и ще се похваля.

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Браво за избора,читави машини са,слагай регистрацията и газ. 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър