Железария около Младост 3?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Железария около Младост 3?
Здравейте,
Дано да съм уцелил мястото на темата...
На въпроса - преместих се в нов офис в Младост 3 и нямам много време през обедната да отскоча до центъра.
Търся си железария/магазин за мебелен обков/нещо от сорта/ и по-специално такива неща:

Трябват ми с фиксирана ос, както са предните колела на товарните колички например.
Тези за офис столовете не ми вършат работа
Благодаря предварително на всички, отделили време
Дано да съм уцелил мястото на темата...
На въпроса - преместих се в нов офис в Младост 3 и нямам много време през обедната да отскоча до центъра.
Търся си железария/магазин за мебелен обков/нещо от сорта/ и по-специално такива неща:

Трябват ми с фиксирана ос, както са предните колела на товарните колички например.
Тези за офис столовете не ми вършат работа

Благодаря предварително на всички, отделили време

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
Re: Железария около Младост 3?
Здрасти колега
Такива колела има в Пракикер. Те работят до 20.00 часа. Спокойно можеш да отидеш след работа да си вземеш.
Поздрави
Такива колела има в Пракикер. Те работят до 20.00 часа. Спокойно можеш да отидеш след работа да си вземеш.
Поздрави
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Като караш по Д-р Атанас Москов(широката улица покрай лидл към бизнес парка) от двете ти страни има поне 3 железарии + 2 магазина за мебелен обков
ако там не намериш - пусни си една поръчка по интернет или се разходи до ташев галвинг - там има всичко
ако там не намериш - пусни си една поръчка по интернет или се разходи до ташев галвинг - там има всичко

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Има няколко модела от колелата в китайския магазин на първия етаж в корекома (Младост4 или 3 незнам как се води
)

4 мнения
• Страница 1 от 1