Имам трафопост в къщата. Как да ги накарам да го махнат?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Имам трафопост в къщата. Как да ги накарам да го махнат?
Привет!
Трафопостът се намира долепен до къщата ми, пускал съм разни жалби и т.н. и накрая всичко се оказва в норми.
Обаче аз това не го вярвам.
1. Мисля да търся някакъв уред да проверя напрегнатост на електромагнитното поле - ако някой знае какъв точно уред се ползва - нека пише.
Трябва да има някакви норми по ЗУТ или пък да викам директно ХЕИ-то да проверява
2. Търся разни наредби, европейски директиви, някакви идеи и т.н. - всичко което ще е от полза за така създалия се казус.
3. Ако някой е минал или е тръгнал по този път (да се бори да му местят трафа) ще се радвам да ми пише да обменяме опит.
Лично аз виждам нещата така:
1. Пиша поредната жалба.
2. Измервам разните му там полета, магнетизми (имам разни колеги дето може да помогнат с измерванията).
3. Ако жалбите отново не помогнат и се стигне до съд ще трябва някой да прави експертиза у нас, ще търся вещо лице. Това вече ще е решаващия момент...
Моля помагайте
Трафопостът се намира долепен до къщата ми, пускал съм разни жалби и т.н. и накрая всичко се оказва в норми.
Обаче аз това не го вярвам.
1. Мисля да търся някакъв уред да проверя напрегнатост на електромагнитното поле - ако някой знае какъв точно уред се ползва - нека пише.
Трябва да има някакви норми по ЗУТ или пък да викам директно ХЕИ-то да проверява
2. Търся разни наредби, европейски директиви, някакви идеи и т.н. - всичко което ще е от полза за така създалия се казус.
3. Ако някой е минал или е тръгнал по този път (да се бори да му местят трафа) ще се радвам да ми пише да обменяме опит.

Лично аз виждам нещата така:
1. Пиша поредната жалба.
2. Измервам разните му там полета, магнетизми (имам разни колеги дето може да помогнат с измерванията).
3. Ако жалбите отново не помогнат и се стигне до съд ще трябва някой да прави експертиза у нас, ще търся вещо лице. Това вече ще е решаващия момент...

Моля помагайте

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Имам трафопост в къщата. Как да ги накарам да го махнат?
viewtopic.php?f=4&t=212890&hilit=трафопост
Знам че така не е редно да се решават проблемите, но ще напиша аз какво съм видял. Преди няколко години живеех в Банкя, та комшията там имаше същия проблем като теб. Трафопостът беше залепен за къщата му, бръмчеше му яко в спалнята и момчето беше откачило. То не бяха жалби, експертизи, съдиха се даже година-два, нищо не помогна. Всичко си е било в нормите. Та накрая юнака влезе в трафата, поля една туба нафта и го запали
Ден-два цялата улица нямаше ток, но после от ЧЕЗ дойдоха и сложиха нов, на разумно разстояние от къщата на човека.

Ден-два цялата улица нямаше ток, но после от ЧЕЗ дойдоха и сложиха нов, на разумно разстояние от къщата на човека.

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Дано това ти е в помощ:
http://btvnews.bg/article/bulgaria/regi ... opost.html
Измерванията могат да ти направят от РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ,имат звено по замервания на радиация,шумове,замърсеност и други.
====
Извикай Застрахователна компания да застрахова имота ти, ако откажат искай мотивировка на отказа.Така ще разбереш в какво нарушение са ЧЕЗ или ЕОН.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/regi ... opost.html
Измерванията могат да ти направят от РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ,имат звено по замервания на радиация,шумове,замърсеност и други.
====
Извикай Застрахователна компания да застрахова имота ти, ако откажат искай мотивировка на отказа.Така ще разбереш в какво нарушение са ЧЕЗ или ЕОН.
4 мнения
• Страница 1 от 1