Къде има повечко магазини за дрехи в София?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
vld написа:Nucl3arDru1D написа:бе вие не сте у ред нещо![]()
Защо да не би да искаш да кажеш,че теб никога не те е тормозила жена ти да обикаляш с нея по магазините
винаги си ходи без мен, взима си някоя приятелка и се започва похода

само веднъж висях като закачалка в Манго, че имало прИмоция на парцалки

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм
? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма
///sasho: мисля, че се сещам за кой магазин ми говориш и май влизахме и не харесахме нищо

///sasho: мисля, че се сещам за кой магазин ми говориш и май влизахме и не харесахме нищо

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Извинявай ама аз нещо не разбирам. Май и твоята мацка (жена, любима и както там я наричаш) не е наясно със себе си и с това какво желае. Има магазини и магазини. И ако кажеш, че не ти стигат в цяла София, то няма кой да ти помогне. Всичко зависи от бюджета - останалото са празни приказки. Ако искаш нещо конкретно, питай за него. И пак се извинявам, ако са ти се сторили малко груби думите ми, но нямам нищо лично. 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Магазини бог дал
Аз като търся нещо конкретно тогава питам за магазин ама дрехи продават на всеки 50 метра.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
b2 написа:Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма
![]()
ми да почнем по-отдале4е:
1. с токче ли търсиш?

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Nucl3arDru1D написа:b2 написа:Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма
![]()
ми да почнем по-отдале4е:
1. с токче ли търсиш?

Eli, Иво: Споко бе

Поздрави от Англия на всички маняци!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2