Изпусната дата за преглед на МПС
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Изпусната дата за преглед на МПС
Здравейте, колеги, замина ми съединителят и не съм карал колата на преглед. Трябваше да се мине през март, но нямаше пари за нов съединител и чак сега се събраха и се смени съединителят и вече може да се мине на преглед. Всичко друго е платено: данък, гражданска и винетка... ще има ли някакви проблеми при минаването на преглед, като минаване пред КАТ или нещо друго ?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Изпусната дата за преглед на МПС
Ядовете са, ако те сбарат КАТ на път за пункта за ГТП. За изтекъл преглед те спират от движение. Иначе в самия пункт не мисля, че ще имаш проблеми.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
може и да не го спрат от движение, аз се разминах само с акт - 30 лева. Иначе няма да имаш проблем с минаването на прегледа
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Миналата година, когато купихме колата ме спипаха без преглед пак, но беше горе-долу 1 месец след датата и ми взеха синия талон и платих акт 20 лв.... а синия талон си го взех 6 месеца по-късно, защото чаках да ми излезе акта 6 месеца....
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В пункта няма да имаш никакви проблеми, въпроса е да не те засече КАТ по пътя.
Ако случайно това стане моя съвет е да си "забравил" документите на колата.
По стикера на предното стъкло не могат да ти кажат нищо, трябва да представиш съпътстващите документи от ГТП за да установят, че не си редовен, а като си ги "забравил" ще ти съставят един акт за 20 лв и те пускат.
И да не казваш, че си тръгнал на преглед
Най-добре хвани някой приятел да кара пред теб и мирно, и кротко се придвижете до най-близкия пункт.
Ако случайно това стане моя съвет е да си "забравил" документите на колата.
По стикера на предното стъкло не могат да ти кажат нищо, трябва да представиш съпътстващите документи от ГТП за да установят, че не си редовен, а като си ги "забравил" ще ти съставят един акт за 20 лв и те пускат.
И да не казваш, че си тръгнал на преглед

Най-добре хвани някой приятел да кара пред теб и мирно, и кротко се придвижете до най-близкия пункт.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ако те спрат и кажеш, че отиваш на преглед, трябва да са егааати кретените, за да тръгнат да се заяждат... Преди 2 години няколко месеца си карах мотора без преглед, защото бяха въвели нови изисквания (валове за спирачките, камери, някакаъв нов софтуер и др. подобни) и просто нямаше технически пункт, който да ги е изпълнил, нямаше къде да минеш на преглед. И какво - да изпусна сезона заради това ли? Но не са ме спирали за това време... Те полицаите по принцип не очакват мотоциклет да им спре, затова и се правят на разсеяни. За последните 4 години са ме спирали само веднъж, полицайчето мина отзад, видя че имам номер и ми махна с палката да карам. Чак обидно да ти стане от такова отношение - за какво си давам толкова зор да бъда редовен, егати...
Excellent! Steven is my name!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Колега,едно леко допълнение-внимавай много,защото не ти важи каското и гражданската.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Една история да вметна по случая:
Трябваше да прекарам един бус в Перник на преглед, а той му беше изтекъл. Буса беше на 10 км от пункта. Преди да взема буса отидох до пункта за да видя дали работи. Работеше. Искам, не искам паля буса и лекинката към пункта. Стигам до отбивката на пункта и гледам полиция отцепила улицата и не пускат никой. Викам си деба и късмета. Въртях по некви улици да им излезна отзад, обаче и там патрулка. Улицата беше отцепена точно от двете страни на пункта. Нямам избор си викам и карам директно към патрулката, полицая ми маха че не мога да мина, аз спрях и му казвам - тръгнал съм на преглед, ама няма от къде да мина. Той ми вика: Е как да няма - през нас ще минеш. Пуснаха ме, ама хич не се усъмниха, че съм с изтекъл преглед. Късмет....
П.С.
Улицата беше затворена щото един Голф 3 се беше натресъл челно в стълбовете на тролеите и беше срутил жиците - тфа в 8:20 сутринта! Трули Перник
Трябваше да прекарам един бус в Перник на преглед, а той му беше изтекъл. Буса беше на 10 км от пункта. Преди да взема буса отидох до пункта за да видя дали работи. Работеше. Искам, не искам паля буса и лекинката към пункта. Стигам до отбивката на пункта и гледам полиция отцепила улицата и не пускат никой. Викам си деба и късмета. Въртях по некви улици да им излезна отзад, обаче и там патрулка. Улицата беше отцепена точно от двете страни на пункта. Нямам избор си викам и карам директно към патрулката, полицая ми маха че не мога да мина, аз спрях и му казвам - тръгнал съм на преглед, ама няма от къде да мина. Той ми вика: Е как да няма - през нас ще минеш. Пуснаха ме, ама хич не се усъмниха, че съм с изтекъл преглед. Късмет....
П.С.
Улицата беше затворена щото един Голф 3 се беше натресъл челно в стълбовете на тролеите и беше срутил жиците - тфа в 8:20 сутринта! Трули Перник

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
А най-лесно и сигурно е да викнеш пътна помощ и да стигнеш така до пункта. Ако стане катастрофа си автоматично виновен ти, защото няма преглед. Идва КАТ и те спира от движение, пише ти акт и не си спестил 30лв за рапатрак.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Zubcho написа:А най-лесно и сигурно е да викнеш пътна помощ и да стигнеш така до пункта. Ако стане катастрофа си автоматично виновен ти, защото няма преглед. Идва КАТ и те спира от движение, пише ти акт и не си спестил 30лв за рапатрак.
Тва тряя си ебати каръка, честно

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
Друг вариант е да викнеш някой приятел с кола да кара пред теб варианта да те спрат е почти нулев
Важи и когато си леко подпийнал 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Хахах и тука имам история - Направиха ми кордон една кола отпред една отзад и аз по средата , ама мен си ме спряха. Различен цвят калник, без предна и задна броня и мигачи - тотален леж. Вика ми полицая: "Давай тоя път, ама бъгито си го карай из полето" 
П.С.
Преглед имах - не питайте как...

П.С.
Преглед имах - не питайте как...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
ogata написа:Zubcho написа:А най-лесно и сигурно е да викнеш пътна помощ и да стигнеш така до пункта. Ако стане катастрофа си автоматично виновен ти, защото няма преглед. Идва КАТ и те спира от движение, пише ти акт и не си спестил 30лв за рапатрак.
Тва тряя си ебати каръка, честно![]()
![]()
На мен ми се случи с една астра джи,когато беше по новичка и каско и правех

По темата пускаш си "отцепка" и си ти,бая коли регистрирах така нарвемето,щото не ми се даваха пари за платформи или за транзитни номера,а без номер да те барнат книгата отлиташе за 6месеца и 500ка акт

14 мнения
• Страница 1 от 1