Концерт на Iron Maiden
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
Концерт на Iron Maiden
Здравейте, колеги !
Какво ви е мнението за местата от Standing 2 ? Приятелката ми скоро има рожден ден, но нямам възможност да взема по-скъпи билети, а си мисля че това ще е най-подходящият подарък.

Какво ви е мнението за местата от Standing 2 ? Приятелката ми скоро има рожден ден, но нямам възможност да взема по-скъпи билети, а си мисля че това ще е най-подходящият подарък.

Re: Концерт на Iron Maiden
Зависи колко е висока и какви хора на ръст ще се паднат пред нея- може и да вижда добре (добре за място на втора линя), може и да се навежда вляво и вдясно през целия концерт, опитвайки се да следи какво става на сцената. 
То това си важи и за Standing front of stage де, ако има двама-трима по 180-190 см. пред нея, пак ще падат навеждания и гимнастики, просто ще е по-близо до сцената.
Това е риска на правостоящите места и ръст не като на баскетболист.
Аз по принцип, винаги вземам Front of stage билети, включително и за този концерт, но доста пъти се е налагало да гледам извивайки шия и заничайки вляво и вдасно, въпреки, че съм бил на 2-3 мера от оградата (178см. съм висок).
Също така е важно и кога ще влезе в залата/стадиона, защото дадения сектор правостоящи не е малък и едно е да си в предната му част, съвсем друго накрая.

То това си важи и за Standing front of stage де, ако има двама-трима по 180-190 см. пред нея, пак ще падат навеждания и гимнастики, просто ще е по-близо до сцената.
Това е риска на правостоящите места и ръст не като на баскетболист.

Аз по принцип, винаги вземам Front of stage билети, включително и за този концерт, но доста пъти се е налагало да гледам извивайки шия и заничайки вляво и вдасно, въпреки, че съм бил на 2-3 мера от оградата (178см. съм висок).

Също така е важно и кога ще влезе в залата/стадиона, защото дадения сектор правостоящи не е малък и едно е да си в предната му част, съвсем друго накрая.
- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
Аз не съм ходил в Арена Армеец. Опасявам се че ще гледаме само гърбове и вратове. Предполагам че същото се отнася и като си седнал на по-ниските редове.
Здравейте, търся един билет за жълтата зона - тези от по 60лв. Ако някой има, да пише на ЛС.
4 мнения
• Страница 1 от 1