Пътя за Банско?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 13 Окт 2006, 11:04

absix написа:Натам съм тръгнал :) Дано поне си заслужава, че като гледам през какво трябва да мина само да стигна до там.... :mhihi:

ще стигнеш, споко :!: ;)

Сашо Македонски до Англия е стигнал, ти се притесняваш за 150км :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Окт 2006, 15:03

furnata написа:Може от другата страна през Велинград Якоруда Дюлинския проход ама ще навъртиш яко км.

Може ама и там по пътя са такива ями че с допълнителните километри съвсем няма смисъл. Утре и аз ще се пробвам на тоя участък :confused:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Окт 2006, 10:38

Един ъпдейт на темата ако някой реши да пътува скоро:
През благоевград до банско се пътува ужасно. Ужаса започва още с задръстването нагоре към владая, после "магистралата" перник-дупница има няколко участъка където се кара по черен път, а ужаса почва след симитли. Симитли-разлог - 1:20 часа. 3-4 светофара, каране по черен път, слизане в 50-60 см дупки (през целия път са няма заобикаляне).

На връщане се пробвах през велинград:
пътя се удължава с 20-30 км. Има участъци с нов асфалт, както и такива като швейцарско сирене. НЯМА почти никакво движение и по планинските завои може да се кара с вратите напред (където е хубав асфалта). От велинград надолу спускането е голям кеф, а след като се качиш на магистрала тракия съвсем спокойно се пътува.

Та ако пътувате в следващите 1-2 месеца - препоръчвам през велинград
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Окт 2006, 12:53

XaMaB написа:Един ъпдейт на темата ако някой реши да пътува скоро:
През благоевград до банско се пътува ужасно. Ужаса започва още с задръстването нагоре към владая, после "магистралата" перник-дупница има няколко участъка където се кара по черен път, а ужаса почва след симитли. Симитли-разлог - 1:20 часа. 3-4 светофара, каране по черен път, слизане в 50-60 см дупки (през целия път са няма заобикаляне).

На връщане се пробвах през велинград:
пътя се удължава с 20-30 км. Има участъци с нов асфалт, както и такива като швейцарско сирене. НЯМА почти никакво движение и по планинските завои може да се кара с вратите напред (където е хубав асфалта). От велинград надолу спускането е голям кеф, а след като се качиш на магистрала тракия съвсем спокойно се пътува.

Та ако пътувате в следващите 1-2 месеца - препоръчвам през велинград

Аз вчера пътувах и е така но имаше и участъци с нов асфалт по пътя за банско.
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Окт 2006, 18:13

Е, аз днес се прибрах от Катарино. Наистина е кофти, но сигурно е било къде-къде по зле преди 2 месеца. Има 2-3 кофти места с чакъл, които са общо 30 метра. Няколко сфетофара ама не са болка за умиране. В делничен ден (днес) до Радомир за 40 мин. После гонка с едно благоевградско Е36 320i и за още 40 мин. до Радомир :mhihi:

Сигурно е някакъв ужас в петък привечер. Само внимавайте из Предела, че на мен 2-3 пъти ми излизаха някакви самураи от насрещното да изпреварват в завой :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 18 Окт 2006, 1:08

дам и аз ходих натам на 14ти и се върнах на 15ти на отиване след симитли започва по страшното защото както си се засилил с 80 и изведнъж иззад завоя гледам сгурия и дупки скачаш на спирачките ама отърване няма затова стигне ли се до ремонта е хубаво да караш зад някои и като го видиш че спира да спираш и ти.Иначе на връщане стигнах много по бързо по голямата част от пътя е празен и след Благоевград можеш да цепиш спокоино с над 100 а там ремонтите са големи отсечки и колоните се виждат отдалече :)
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата