Лятото дойде,комарите и те!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: Лятото дойде,комарите и те!

Мнение от sambeto » 30 Май 2014, 21:20

daddy_ написа:Дунавските са опасни-два ти повдигат завивката и другите влизат отдолу да ти пият кръвчицата!

Мамата си тракат,като си ходех преди на село.....комара като кацне на оградата и кучето го лае :mhihi:

Иначе сега у града слагам на RAID някакви в контакта и нема ядове.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Май 2014, 23:28

Не са пръскали никъде... В София преди пръскаха против тия гадини, а и разни други, но тази година йок... Седиме, говориме си, а тия гадове 'апат през дънките и остават ебати бабунките... Има и един рол-он на Аутан, който не мерише зле и помага също. Тия гривни ги знам от към 2 години, но колко работят си нямам идея. На морето като бях един негър продаваше едни като хилки и по мрежата всъщност тече ток. Ама ше станеш като Григор Димитров за цялата нощ :D

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 02 Юни 2014, 15:39

randity написа:Не са пръскали никъде... В София преди пръскаха против тия гадини, а и разни други, но тази година йок... Седиме, говориме си, а тия гадове 'апат през дънките и остават ебати бабунките... Има и един рол-он на Аутан, който не мерише зле и помага също. Тия гривни ги знам от към 2 години, но колко работят си нямам идея. На морето като бях един негър продаваше едни като хилки и по мрежата всъщност тече ток. Ама ше станеш като Григор Димитров за цялата нощ :D

Sent from Люлин using Tapatalk

И аз до сега само с Аутан съм се пръскал и мисля, че помага.
П.П. Това с хилките звучи забавно :D .Бих си купил, пък дори да не ги използвам за комари :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 02 Юни 2014, 20:17

Имам такава хилка убийствена е. Лятото на терасата седя и дебна осите, доста изпържвам. За комарите да не говорим кремира ги директно. Иначе аутан спрей ползвам като съм на открито.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 11 Юни 2014, 14:12

Дойдох по работа в Свищов......майко мила вечерта.... седнах на терасата на ресторанта на хотела да хапна и ми влязоха като двеста ъпгрейдвани маринки (Star Craft) :mhihi: :mhihi: После на подсъзнателно ниво и да не те хапят се побъркваш. За тия палки си мисля дали да не опъна две с някакъв светодиод да ги привлича и да се пържат сами на палката,понеже няма мобилни такива лампи никъде. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 12 Юни 2014, 0:05

Rundev написа:Дойдох по работа в Свищов....После на подсъзнателно ниво и да не те хапят се побъркваш.

Няма такъв вариант :lol: :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 12 Юни 2014, 17:42

Я някой да даде малко повече информация за тези хилки... от къде, за колко ? :lol:

П.п открих ги... :D
http://www.fiesta2bg.com/%D0%B4%D1%80%D ... D0%B8.html

Предишна

Назад към Извън Темата