Затъмняване на прозорци със спрей
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Затъмняване на прозорци със спрей
кухнята, ножа, вените - край на проблемите 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
А тука какво трябва да се отреже?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Колко години карате за да избелее това фолио? Така на 2 слоя какво става с видимостта от вътре?
Ако фолиото е качествено няма никакви проблеми с видимостта : )
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Ето това са вече по-добри отговори
благодаря за съветите - може би ще се насоча към слагането на втори слой. Но определено няма да е спрей, явно наистина е доста неподходящ вариант. 

То със спрей пак има вариант да стане, но не знам какъв ще е резултата. Задължително обаче ще трябва да извадиш стъклото от вратата (да не се умирише колата едно, второ да имаш по-добър начин за прилагането му/..аз си мислех за предните така да се направи, но как ще се докара до ефект "опушване"
така няма да имаш проблем с куките като те спрат и пробват да разлепят/надраскат ако е с фолио..гледам има фирми за опушване ама цените им са умопомрачителни 
edit : може да се прежаля да взема едно стъкло от някоя на части и да пробвам да видя какъв ще е ефекта..то поне после може да се трие с разредител
айде за предните не щото няма да има пропускливост и наистина няма да се вижда нищо, но за задните не пречи да се пробва..говорим за съвсем съвсем леко опръскване

edit : може да се прежаля да взема едно стъкло от някоя на части и да пробвам да видя какъв ще е ефекта..то поне после може да се трие с разредител

doomy525 написа:Ако фолиото е качествено няма никакви проблеми с видимостта : )
Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.

Стига бе колеги, това е все едно: Гумите ми остаряха и се показаха теловете да ги боядисам ли със спрей или на вулканизатор да минат един слой отгоре ?
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Каква е логиката да се лепи ново фолио върху вече избеляло фолио, след като може да се премахне старото и да се налепи ново? 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
lancerpor написа:Каква е логиката да се лепи ново фолио върху вече избеляло фолио, след като може да се премахне старото и да се налепи ново?
Тази тема чупи тьпомера вьв всяко едно отношение колега...... Толкова малоумни идеи не сьм и предполагал че може да се измислят... Явно човешката глупост наистина е безгранична.... Искат да са турбо гьзари сьс затьмнени стькла а нямат 150лв за качествено затьмняване.... Но нали трябва да останат 20лв за бенц..
15 

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
Kris написа:Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.
![]()
![]()
![]()
Стига бе колеги, това е все едно: Гумите ми остаряха и се показаха теловете да ги боядисам ли със спрей или на вулканизатор да минат един слой отгоре ?

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Boraka92 написа:Kris написа:Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.
![]()
![]()
![]()
И аз се чудя колко мъка и комплексарщина има в Булгаристан с това жизнено важно затъмняване. Като един познат, който си търсеше Е34 комби от Германия и му показах една 525и тъмно синя металик и той ми вика цвета е кофти, аз го питам какво му е на цвета, а той - ми не е черна. Било му по-комфортно черни коли да кара. Или пък крилатата реплика "Тури си черно фолио на стъклата, колата става друга." ми е любима.
Колеги, къде видяхте да пишем тук, че фолиото го слагаме за гъзария?!

Попитах нормално като човек, който се интересува от варианти...попитах, защото не бях сигурен дали е глупост или не...и какво - 80% от мненията са обиди, подигравки и глупави сравнения...Така ли си помагаме тук? Ако го бях направил без да питам - ок, обиждайте си колкото искате, но не - аз реших да задам първо проклетия въпрос...
Съвет - вместо да се правите на интересни и да обиждате - кажете с нормални думи какво мислите. Никой не е роден научен, за това пита!!!! Уважавайте това!!

Ние уважаваме всичко, колега. Но понякога и на нас ни идва в повече и малко или много се увличаме.
И все пак това са неща за които си мисля че няма нужда от въпрос. Все едно да питаш дали да сложиш още един презерватив отгоре или да намажеш с лубрикант, щото нещо се е протъркал сегашния.
Както и да е, не сме имали лоши намерения.
И все пак това са неща за които си мисля че няма нужда от въпрос. Все едно да питаш дали да сложиш още един презерватив отгоре или да намажеш с лубрикант, щото нещо се е протъркал сегашния.
Както и да е, не сме имали лоши намерения.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2