КАТ спира случайните проверки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: КАТ спира случайните проверки?

Мнение от devent » 31 Окт 2013, 11:30

Е.Димитров написа:http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/dvama-zadyrzhani-sled-gonka-i-katastrofa-v-rila-5997269

:clap: :clap:
Това е нагледен пример колко важни са проверките.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 31 Окт 2013, 13:32

Проверките без нарушение НЕ спират въобще!!!
И винаги могат да ти съчинят нарушение като те спрат! Яяяя тая щора защо си я разпънал?
Едната крушка на рег.номер не свети :shock: 50 лева акт за неизправни светлини :shock:
Охооо и триъгълник нямаш!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 31 Окт 2013, 18:08

Club BMW написа:Сърди се на приятелите си полицаи за взетите мерки! Ако си забравил имаше акция и бе установено, че са на 100% корумпирани.
От такива проверяващи полза няма!

Глупостите, които са ти казали за пореден път доказват, колко са невежи!

Понеже не е целта на темата личните нападки да вземат превес, само ще ти отговоря на провокацията.

Не знаеш какви са приятелите ми, но ... т. нар. МЕРКИ не са въведени с цел намаляване на корупцията - за референция прочети второто изречение от първия абзац на моя пост.

Това, че ти си умствено недоразвит човек - съдя по отявлените обиди към приятелите ми (които не познаваш) не трябва да ти пречи да се опитваш да мислиш трезво и да спазваш добрия тон.

Иво - Заповедта трябва да бъде сведена до знанието на полицая, за да знае той че е заповед. Това е и причината на подписа, той не е съгласие.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 31 Окт 2013, 19:49

Човек, който няма аргументи му остава единствено да отправя квалификации и да се излага с което. :wave: Кажи къде съм те квалифицирал в мнението си? Независимо от факта, че си написал основно простотии... Квалифицирах единствено приятелите ти на база на това, че са те подвели.

Кажи на приятелите си да прочетат и тогава да се изказват, ако могат да четат разбира се :)

ИНСТРУКЦИЯ № IЗ-1665 ОТ 22 АВГУСТ 2013 Г. ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО КОНТРОЛ НА ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ
Издадена от Министерството на вътрешните работи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 02 Ное 2013, 4:44

zlobicar написа:Има някаква акция явно,два пъти ме спират за два дена.Един път в Бургас и един в софия и ме карат да отварям капака.

:yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sstavrov » 02 Ное 2013, 7:09

То явно марката ги дразни и спират за проверка предимно БМВ-та. Мен си ме спират редовно за проверки. То алции ли не бяха , то издирвания ли... Последно някаква секретна акция беше. Но и аз се заядох и им исках документа с който им се позволява да спират. И знаете ли? Нямаше такъв. Но понеже бързах и нямах време за губене си дадох изрядните си документи и естественото се случи - ОТЪРВАХ СЕ. Някой път обаче ще откажа да си дам документите.

Sent from my 4 using DT & SX
e34

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 12 Ное 2013, 10:15

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 21 Юни 2014, 15:57

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Юни 2014, 19:40

На всички е ясно че проверки винаги ще има чух обаче че били върнали мобилните камери демег снимки от авто патрули и после по пощата?!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 22 Юни 2014, 0:09

boksioraE39 написа:На всички е ясно че проверки винаги ще има чух обаче че били върнали мобилните камери демег снимки от авто патрули и после по пощата?!

Да и аз забелязах, че от известно време са върнали мобилните камери, но не идват снимките по пощата, а направо те спират ако превишиш скоростта. В София, в Дружба, преди дни видях как спряха един колега полицаите....

Предишна

Назад към Извън Темата