Какво да направя с една стара тройка?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Wyand
- Потребител
-
- Кара: E36 Compact
Какво да направя с една стара тройка?
Преди известно време бях решил да се занимавам като хоби с разглабяне и разпродаване на разни стари BMW-та 3-та серия (E36). Купувах здрави автомобили в движение и ги разглабях на части и с изкараните пари си взимах следващ, че даже оставаше нещо и отгоре. Бях взел едно гаражче под наем и ходих там да си прекарвам вечерите след работа. В общи линии - перфектен начин да отпуснеш след работа.
В един момент обаче осъзнах, че няма как да съчетавам това хоби с работата си и се наложи да се откажа и върнах гаража. Накратко оттук - от цялата тази занимавка ми е останала една стара тройка (почти всичко си ѝ е на мястото), която обаче има проблеми с документите. Има номера и талон (от старите), но номерата на рамата и на двигателя не съвпадат с тези от талона. В момента стои зад блока и само събира прах, защото нито мога да я продам така, нито мога да я върна за скрап, защото там гледат номера на рамата, а нямам вече желание да се занимавам и да я продавам част по част.
Дайте идея какво мога да я направя, за да ми се маха от главата? Някой скрападжий, които не гледат номера на рамата или някъде, където да я вземат за части, без да ги притеснява, че документите са нередовни? Някакви други идеи?
В един момент обаче осъзнах, че няма как да съчетавам това хоби с работата си и се наложи да се откажа и върнах гаража. Накратко оттук - от цялата тази занимавка ми е останала една стара тройка (почти всичко си ѝ е на мястото), която обаче има проблеми с документите. Има номера и талон (от старите), но номерата на рамата и на двигателя не съвпадат с тези от талона. В момента стои зад блока и само събира прах, защото нито мога да я продам така, нито мога да я върна за скрап, защото там гледат номера на рамата, а нямам вече желание да се занимавам и да я продавам част по част.
Дайте идея какво мога да я направя, за да ми се маха от главата? Някой скрападжий, които не гледат номера на рамата или някъде, където да я вземат за части, без да ги притеснява, че документите са нередовни? Някакви други идеи?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Какво да направя с една стара тройка?
Какво означава "стара тройка"? Ако е Е36 я давай на части, ама ако е нещо като 2002 или подобно...хм, ще го мислим

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Ако е Е30 , Е21 , 2002 - пусни едно л.с.

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Той човека си е писал,че се занимава с Е36чки
По темата-до сега не съм попаднал на вторични в които изобщо да им дреме за номера и т.н., само ако са мнооого взискателни ти искат копие от талона.

По темата-до сега не съм попаднал на вторични в които изобщо да им дреме за номера и т.н., само ако са мнооого взискателни ти искат копие от талона.

5 мнения
• Страница 1 от 1