Питане за хотел в Гърция-Може да се заключва темата
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Питане за хотел в Гърция-Може да се заключва темата
Здравейте,колеги след като вече дестинацията Гърция вече ми е позната за лятна почивка.Решихме тази година да сменим местото съпругата ми е направила резервация в този хотел за август ,искам да попитам някой от вас дали случайно не е минал от там да даде малко инфо да не се ядосвам там на место
когато пристигнем.Знам че гръцките 4 звезди са си валидни само за Гърция
.След обиколна на няколко предишни хотела разбрах че тия звезди си ги слагат там за щяло и нещяло.За това да попитам тук дали става за почивка.Търсим спокойствие и хубав плаж.Моля само запознати с района за мнения.Благодаря ви предварително
http://www.mediterraneanresorthotel.com/bg/
Mediterranean Resort .Паралия Катерини

http://www.mediterraneanresorthotel.com/bg/
Mediterranean Resort .Паралия Катерини
Последна промяна mfandakov на 22 Юни 2014, 20:47, променена общо 1 път
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Re: Питане за хотел в Гърция
Самия хотел не ми е познат, но Паралия Катерини не ми допадна като място за почивка.
Това си е селце, ако хотела не ти е на първа линия няма да имаш никаква гледка- равно е и сградите са ниски, съответно ще виждаш отсрещната къща/ако това те вълнува де
/
По времето когато бях /преди 2 години/ беше доста мръсно по улиците.
Плажа в самото село е тесен и претъпкан, но на север и на юг са доста по-обширни и спокойни.
Водата е чиста, както навсякъде в Гърция.
Това си е селце, ако хотела не ти е на първа линия няма да имаш никаква гледка- равно е и сградите са ниски, съответно ще виждаш отсрещната къща/ако това те вълнува де

По времето когато бях /преди 2 години/ беше доста мръсно по улиците.
Плажа в самото село е тесен и претъпкан, но на север и на юг са доста по-обширни и спокойни.
Водата е чиста, както навсякъде в Гърция.

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Ами дано не са ме излъгали че е на плажа хотела 

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Mediterranean Resort не е на плажа. Не е особено далеч, но е в гмежта.
Като цяло са греда и Паралия Катерини, и хотелът, зависи кой какво търси, де. Аз не бих стъпила там през август, пари да ми дават.
Прочети мненията в TripAdvisor, за да се подготвиш горе-долу какво да очакваш от хотела.
На жена ти кой знае как и с какви благи думи са й го продали - Mediterranean Hotels са верига и този им е най-калпавият.
Като цяло са греда и Паралия Катерини, и хотелът, зависи кой какво търси, де. Аз не бих стъпила там през август, пари да ми дават.
Прочети мненията в TripAdvisor, за да се подготвиш горе-долу какво да очакваш от хотела.
На жена ти кой знае как и с какви благи думи са й го продали - Mediterranean Hotels са верига и този им е най-калпавият.
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Ами продаде и го немски оператор не знам точно кой,явно сега вече аз трябва да си поговоря с тях и да се разберем.Со кротце со благо и со малко аларма
.И да ме местят някъде
.Може да се заключва темата това търсех 

Re: Питане за хотел в Гърция-Може да се заключва темата
Ти по снимките не видя ли, че не е на плажа? То нито една няма, ако беше на плажа няма как да не го снимат, я гледка от тераса, я гледка от плажа към хотела.

6 мнения
• Страница 1 от 1