Код за Фейсбук
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Код за Фейсбук
Ранди, къде е тази опция:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А като цъкнеш на Text me a security code какво излиза? А на Sumbit a request to Facebook?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

1. Уж трябва да изпрати пак код, но нищо не става. Стоя и чакам, чакам, чакам, ...
2. Дава ми да попълня една контактна форма и да прикача сканиран документ за самоличност. Правя го и пак нищо не става
.
2. Дава ми да попълня една контактна форма и да прикача сканиран документ за самоличност. Правя го и пак нищо не става

Колегата има впревид някъде отдолу след като цъкнеш да ти прати код трябва да има линк с малки букви "Call me with the security code"
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Не, няма. Опитах да вляза и от телефон, но пак не става. На телефона също я няма тази опция с прозвъняването.
Писах и говорих и с Виваком, но не бяха очаровани. Наистина не знам какво да правя и съм в безизходица
.
Писах и говорих и с Виваком, но не бяха очаровани. Наистина не знам какво да правя и съм в безизходица

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ozic написа:Наистина не знам какво да правя и съм в безизходица.
вЕрно ли

Не се отчайвай! Верно че без достъп до ФБ не си заслужава да се живее, но ще намериш някакъв стимул...
Пробвай да събереш подписка и да я пратиш на администрацията на ФБ. Ако не стане се свържи с Комисия за защита на потребителите. Ако и те не реагират отиди лично при Константин Пенчев или Росен Плевнелиев. Все някой ще се отзове...
Ако пък никой в Бг не иска да ти обърне внимание пиши до ООН, PETA, WWF или Unicef... Няма как да не откликнат...
П.П.: Пичуи, ако ми спрат достъпа дo форума след тоя пост, моля дайте съвет на armenskia_pop@gmail.com, че направо ще съм в безизходица...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Профилът ми се оправи от само себе си! Не знам как и защо, но си влязох дори без да ми иска код за телефона. Благодаря на всички за помщта и най-вече на малограмажния Драго Павлов ...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2