Време разделно ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Време разделно ....

Мнение от -Злой- » 30 Юни 2014, 0:48

В Събота останах без малкия ми PANZER, зачислих го на друг фен!!! След 4 години вярна служба и десетки хиляди изминати километри, не изяви дори и минимални претенции към собственика си и не пожела никакъв (дори и минимален) престой на незнайно място ...
Неусетно навърши 20 - единственият поканен на юбилея бях аз - естествено не пропуснах зареждането, приставките и ръчната автомивка. Знаех, че предстои сделка и ще се разделим (може би ЗАВИНАГИ), но счетох, че го дължа и това са ми последните мигове с любимия автомобил ... Имал съм честта да се разделям със 123-ка (дизел) след 13 години в семейството, с перфектна 124-ка (бензин) след 3 години лично ползване - страхотни коли, яд ме беше за продажбата им (поради по-ново и по-модерно), но при БМВ-то ... ме боли! Това ми е 2-то БМВ, което продавам (1-то беше поръчкова е34-ка, черна красавица, с черна кожа, климатроник и куп др. екстри) и ме боли по един и същ начин! Няма да крия, че в момента подсмърчам сълзливо! Единствено се утешавам с това, че имам още едно БМВ, па макар и пластмасова, скапана и недодялана дизелова е46-ца, пак си е БМВ! Живи и здрави, моята бивша машина е на реални 190 хил. и ако са рекли Господ и новият собственик ще се представи достойно и през следващите 20 години :)
Попътен им вятър!

Аватар

Re: Време разделно ....

Мнение от Хаос » 30 Юни 2014, 13:21

Аз пък все още не мога да прежаля първото ми БМВ и да го продам, въпреки че вече не го карам...
Всичко, което бих могъл да искам от една кола - шпер, климатик и автопилот...
Разбирам те.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Юни 2014, 13:48

На Анна-Мария съм й купил от "луксозните" брезенти и седи под специално изградена сянка! Макар и на 21 лазерници е едно от малкото същества, което никога не ме е предало. И аз няма да я предам. Всяка втора неделя на месеца я отварям, едно ръчно измиване и сядам на поляната да я погледам докато изпуша една цигара :mhihi:

Никога не съм мислил да я продавам, а и ми се струва супер глупаво. Може и да и взема 2000лв, но безценните мигове прекарани с нея, няма кой да ми даде. Колко пъти сме ходили на море двамата, на планина.. Колко девойки сме очаровали, колко безсънни нощи по нощна София сме имали
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 30 Юни 2014, 16:17

И въпреки че е Бенц, мисля че се отнася за всички ...
Аз много неща мога да напиша, но някак си нямам желание ..
Много хора смятат че колата си е средство за придвижване насам-натам, и е само тенекия ... Но не не така :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 01 Юли 2014, 0:42

Зависи от колата. В момента карам кола, която грам не ме трогва, няма и да ме трогне. Но пък страдам по старата, даже се опитвах да я изнамеря и да я откупя обратно, за съжаление без успех :cry:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Юли 2014, 11:17

Имаше една реклама с Е30, където един пич ще я продава и на паркигна си спомня всичките моменти с нея и се спира, връща се и си взима ключовете обратно. Много точно описва ситуацията, за съжаление не мога да я намеря нещо.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 01 Юли 2014, 11:27

Ето я. Много силна..

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Юли 2014, 12:18

Мерси! Голяма е..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 02 Юли 2014, 13:22

520i написа:Никога не съм мислил да я продавам, а и ми се струва супер глупаво. Може и да и взема 2000лв, но безценните мигове прекарани с нея, няма кой да ми даде. Колко пъти сме ходили на море двамата, на планина.. Колко девойки сме очаровали, колко безсънни нощи по нощна София сме имали

I know dat feel bro :weed:
Изображение

Назад към Извън Темата