Отваря ми снимките черни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Отваря ми снимките черни?

Мнение от BMWMHartge » 12 Юли 2014, 1:41

Вчера си свалих едни снимки от тела на компа и днес ги отварям, всички са черни изображения а като мегабайти са си точни. Пробвах да ги кача в сайт, но не става, пише че формата не съвпада е са Jpeg. В Фейсбук също ми дава грешкакато ги качвам. Сега гледам и други по стари снимки на компа и те са черни?? Преди да отворя папката на нея миниатюрите се виждат във всяка папка?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Потребител
Аватар

Re: Отваря ми снимките черни?

Мнение от stefanoff » 12 Юли 2014, 14:04

С каква програма ги отваряш, предполагам през уиндоус превюто. Пробвай да ги отвориш през пейнт примерно и вижда дали и от там са черни
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 14 Юли 2014, 16:17

Не става с никаква програма пише невалиден формат а с jpeg.Преинсталирах компютъра. Двата харда които имат черни снимки добавих за проба още няколко снимки там и след време пак станаха черни.. В третия хард всичко е Ок. В тия хардове забелязах , че имам архиви вътре копирам ги в третия хард и немогат никаде да се разархивират, дава грешка. Инсталирам съм антивирусна почистил съм и след рестарта. Да разбирам, че проблема е в 2та харда. Те са на около 1800 и 1900 работни дни и при тестове пише "Живот по малко от 100 дни работни" На 3тия хард пише около 400 дни работни остава?

Друго забелязах, след формат и преинсталация на Уина, като стартира, снимките оригиналните на windows xp фоновете, и те са така само 1 черна точка са като ги отворя, 1 пиксел показва иначе обема си е голям като мегабайти. Харда в който снимките ми са ОК е разделен на С: и Ф: Те са в "Ф" и всичко е ОК, в С: са проблемни и там...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 14 Юли 2014, 21:53

Дай с десен бутон на My Computer -> Manage -> Event Viewer -> System. Огледай вътре логовете, за грешка с червено, на която пише Disk. Ако има такава, значи дисковете са си заминали.
Ако няма можеш да пробваш да си поправиш файловата система (доколкото разбирам , снимките са ти на дискове, на които НЕ ти е инсталиран уиндоуса)
Отиваш на Start -> Run и вътре пишеш cmd

Като ти излезе ДОС-а вътре пишеш:

chkdsk D: /f

(заменяш буквата D: с дяла на диска, който искаш да поправиш) Ще иска да се рестартира , преди да ти зареди уиндоуса ще остане на син екран и ще се опита да поправи файловата система. Дано да имаш успех.

http://www.seagate.com/support/download ... in-master/ с тази програмка също е добре да си направиш по един тест на дисковете, тя най-точно ще покаже дали са наред или са заминали
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 15 Юли 2014, 0:10

ето?

Всички видео файлове и филми на хардовете с повредени снимки си бачкат
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Назад към Извън Темата