Още ли има километрични опашки за регистрация в КАТ - София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Още ли има километрични опашки за регистрация в КАТ - София?

Мнение от surfboard » 15 Юли 2014, 21:15

Здравейте. Досега винаги съм регистрирал колите си в КАТ, различен от Софийския, където съм минавал за 1-2 часа. Преди няколко дни обаче, мой приятел си закупи вече регистрирана кола от София, със софийски номера, и ще ми направи пълномощно, по силата на което да имам право да сменя талоните на колата в софийския КАТ, от негово име. Тъй като неговият постоянен адрес е в София, а колата е със софийски номера, разбрах, че не трябва да се минава цялата процедура по регистрация - на каналите и на всичките гишета, а само трябва да се сменят талоните на негово име. Въпреки това обаче, от много места чувам, че в Софийския КАТ се чакало с дни и едва ли не нямало никакъв вариант човек да мине в рамките на деня, поради километричните опашки.
Това, което ме успоокява е, че аз не съм за цялостна регистрация на кола нов внос. Имате ли представа дали поднесената информация е актуална към днешната дата и ще успея ли да свърша тази задача в рамките на деня? Аз съм решил да отида към 6-7 сутринта, за да мога да си запазя място и поне да съм един от първите.
Какво е настоящото положение с опашките в КАТ-София?

Потребител
Аватар

Re: Още ли има километрични опашки за регистрация в КАТ - Со

Мнение от ivanhow » 15 Юли 2014, 21:18

Колега отивай смело. В момента няма никой. Ще минеш бързо. Само провери какви документи ти трябват и действай.

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Още ли има километрични опашки за регистрация в КАТ - Со

Мнение от 520i » 15 Юли 2014, 21:36

Опашките бяха преди 5 години бре, приятел. :mhihi:

Действай смело, няма проблем :yes:
Изображение

Назад към Извън Темата