Powergas мнeния
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Powergas мнeния
Добър вечер колеги, съквартиранта е решил да си слага газов инжекцион на колицата и е намерил саита на тази фирма.Та мисълта ми е ако някои знае нещо от 1-ва ръка или е чул некакви слухове,каквито и да са може да ги сподели тук

Последна промяна v_p_m на 31 Авг 2014, 5:39, променена общо 1 път
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Powergas мниния
Познавам лично момчетата.Много са точни,няма да има никакви проблеми съквартиранта ти. 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Всички тези газови са идентични ,а да не кажа едни и същи така ,че най-доброто е най-евтиното в този случай , сподели каква сума му искат за това ?
Вече в по-скъпите системи си има разлика де , например БРЦ , ЛАНДИ-РЕНЦО , ПРИНС и прозиводни ...
Вече в по-скъпите системи си има разлика де , например БРЦ , ЛАНДИ-РЕНЦО , ПРИНС и прозиводни ...
I'm slowly drifting

В саита има пише :
"• Комплект газов инжекцион VEGA1 - бюджетен клас
Ново поколение автомобилна инжекционна система, разбработеназа съвременни 3 и 4 цилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Характеризира се със рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Прецизната настройка на системата със специален софтуер осигурява висока ефективност и икономичност. Включва български компютър VEGA с метален корпус и вграден MAP, български софтуер, италиански изпарител и рейка.
VEGA1 (Български компютър и софтуер, италианска рейка, италиански изпарител и клапан) - стандартна цена цена 810 лв. ПРОМО ЦЕНА 750 лв."
"• Комплект газов инжекцион VEGA1 - бюджетен клас
Ново поколение автомобилна инжекционна система, разбработеназа съвременни 3 и 4 цилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Характеризира се със рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Прецизната настройка на системата със специален софтуер осигурява висока ефективност и икономичност. Включва български компютър VEGA с метален корпус и вграден MAP, български софтуер, италиански изпарител и рейка.
VEGA1 (Български компютър и софтуер, италианска рейка, италиански изпарител и клапан) - стандартна цена цена 810 лв. ПРОМО ЦЕНА 750 лв."
Малко да дигна темата, други колеги да са правили коли при тях скоро (и какво стана със съквартиранта на колегата?). Защото ми се върти в главата края на месеца при тях (след като прочетох лоши работи за сервиза на фобос в долни богров, а за BRC не ми се дават 2300 лева
) да слагам на 30-ката, като това ми е препоръчано от тях -> " Романо 6 цилиндъра с ОБД комуникация. Цената на системата е 1650лв." 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- bmw_novobranec
- Потребител
-
Освен един колега във форума никой друг ли не може да каже дали са свестни момчетата там? Някъде четох че не можели да настроят някакъв газов инжекцион? до сега 1:1
Някой може ли да каже мнение колеги.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
bmw_novobranec написа:Освен един колега във форума никой друг ли не може да каже дали са свестни момчетата там?...
Ще ги каниш на среща ли ?

ATR-42/72
Освен че съквартиранта сложи при тях (вече я е и изплатил сигурно) и аз сложих на рено клио 1.2 . Иначе за точни са точни екипа е млад и действат страшно бързо, на ден слагат на по 4-5 коли (3-ма човека).При мен се появи проблем след 1 седмица , изпускаше газ в салона , оказа се че скобата която фиксира бутилката към купето минава точно под евро сондата и съответно последната не може да уплътни добре .
Признаха си грешката оправиха скобата сичко без пари и така вече 4к+ километра
Признаха си грешката оправиха скобата сичко без пари и така вече 4к+ километра

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
еднин от пичовете там е юзър от форума но не знам как е точно ника му.слагал съм там ГИ на една служебна кола,бачкат бързо,чисто всичко е ок само не ми хареса,че уж първите 3 смени на филтърчетата са безпалтни ама всъчност си плащаш самите филтри които са левчета а там ми взеха 30лв.и кое е безпалтното в случая да развиеш 2 шестограма ли
пс: а,и индикаторчето в купето не показва коректно колко газ има в бутилката ама това си било от колата,и на други е било така
но ми го спестиха преди монтажа

пс: а,и индикаторчето в купето не показва коректно колко газ има в бутилката ама това си било от колата,и на други е било така

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И аз съм се запътил към тях някой да е чувал добри или лоши неща за тях и монтажа им? Колегата каза че работят чисто някъде четох "Газовата се захранва с една жичка усукана нейде на някой плюс и от време на време разбира се гасне"
Някой подобни наблюдения има ли или това е единичен случай?
Не може само 10 човека да са слагали там и да няма мнения, ако някой има наблюдения да пише
Благодаря
Някой подобни наблюдения има ли или това е единичен случай?
Не може само 10 човека да са слагали там и да няма мнения, ако някой има наблюдения да пише

Благодаря
Става въпрос за сервиза им до Мола на Сребърна на Улица "ул. “Никола Крушкин-Чолака” 2, София" не за този на Антим първи
Забравих да уточня

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Аз имам мнение,на лично ти давам номера ми,ако искаш да ти разкажа моята история,обади се и всеки,който иска може да ме потърси.
13 мнения
• Страница 1 от 1