Powergas мнeния

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Powergas мнeния

Мнение от v_p_m » 04 Юни 2012, 1:25

Добър вечер колеги, съквартиранта е решил да си слага газов инжекцион на колицата и е намерил саита на тази фирма.Та мисълта ми е ако някои знае нещо от 1-ва ръка или е чул некакви слухове,каквито и да са може да ги сподели тук :mhihi: :)
Последна промяна v_p_m на 31 Авг 2014, 5:39, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Re: Powergas мниния

Мнение от DanielzZz » 04 Юни 2012, 7:38

Познавам лично момчетата.Много са точни,няма да има никакви проблеми съквартиранта ти. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Юни 2012, 19:11

Всички тези газови са идентични ,а да не кажа едни и същи така ,че най-доброто е най-евтиното в този случай , сподели каква сума му искат за това ?

Вече в по-скъпите системи си има разлика де , например БРЦ , ЛАНДИ-РЕНЦО , ПРИНС и прозиводни ...
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 10 Юни 2012, 23:27

В саита има пише :
"• Комплект газов инжекцион VEGA1 - бюджетен клас

Ново поколение автомобилна инжекционна система, разбработеназа съвременни 3 и 4 цилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Характеризира се със рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Прецизната настройка на системата със специален софтуер осигурява висока ефективност и икономичност. Включва български компютър VEGA с метален корпус и вграден MAP, български софтуер, италиански изпарител и рейка.

VEGA1 (Български компютър и софтуер, италианска рейка, италиански изпарител и клапан) - стандартна цена цена 810 лв. ПРОМО ЦЕНА 750 лв."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 12 Фев 2013, 12:04

Малко да дигна темата, други колеги да са правили коли при тях скоро (и какво стана със съквартиранта на колегата?). Защото ми се върти в главата края на месеца при тях (след като прочетох лоши работи за сервиза на фобос в долни богров, а за BRC не ми се дават 2300 лева :mhihi: ) да слагам на 30-ката, като това ми е препоръчано от тях -> " Романо 6 цилиндъра с ОБД комуникация. Цената на системата е 1650лв." :?:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_novobranec » 11 Апр 2013, 17:59

Освен един колега във форума никой друг ли не може да каже дали са свестни момчетата там? Някъде четох че не можели да настроят някакъв газов инжекцион? до сега 1:1 :) Някой може ли да каже мнение колеги.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 12 Апр 2013, 20:15

bmw_novobranec написа:Освен един колега във форума никой друг ли не може да каже дали са свестни момчетата там?...

Ще ги каниш на среща ли ? :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 12 Апр 2013, 23:05

Освен че съквартиранта сложи при тях (вече я е и изплатил сигурно) и аз сложих на рено клио 1.2 . Иначе за точни са точни екипа е млад и действат страшно бързо, на ден слагат на по 4-5 коли (3-ма човека).При мен се появи проблем след 1 седмица , изпускаше газ в салона , оказа се че скобата която фиксира бутилката към купето минава точно под евро сондата и съответно последната не може да уплътни добре .
Признаха си грешката оправиха скобата сичко без пари и така вече 4к+ километра :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Апр 2013, 22:22

еднин от пичовете там е юзър от форума но не знам как е точно ника му.слагал съм там ГИ на една служебна кола,бачкат бързо,чисто всичко е ок само не ми хареса,че уж първите 3 смени на филтърчетата са безпалтни ама всъчност си плащаш самите филтри които са левчета а там ми взеха 30лв.и кое е безпалтното в случая да развиеш 2 шестограма ли :dunno:
пс: а,и индикаторчето в купето не показва коректно колко газ има в бутилката ама това си било от колата,и на други е било така :mhihi: но ми го спестиха преди монтажа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Апр 2013, 1:02

Мене ме кефи че 10 дена темата и е сбъркано заглавието.
Както се казва - FAIL! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_zz » 31 Юли 2014, 14:20

И аз съм се запътил към тях някой да е чувал добри или лоши неща за тях и монтажа им? Колегата каза че работят чисто някъде четох "Газовата се захранва с една жичка усукана нейде на някой плюс и от време на време разбира се гасне"

Някой подобни наблюдения има ли или това е единичен случай?

Не може само 10 човека да са слагали там и да няма мнения, ако някой има наблюдения да пише ;)

Благодаря

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_zz » 31 Юли 2014, 14:45

Става въпрос за сервиза им до Мола на Сребърна на Улица "ул. “Никола Крушкин-Чолака” 2, София" не за този на Антим първи ;) Забравих да уточня

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 11 Авг 2014, 1:43

Аз имам мнение,на лично ти давам номера ми,ако искаш да ти разкажа моята история,обади се и всеки,който иска може да ме потърси.

Назад към Извън Темата