Пране на салон. Къде ?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: Пране на салон. Къде ?
А някой може ли да ми препоръча някой препарат с който поне частично ще успея да си почистя тапицерията, понеже нямам възможност да я оставя за два дни на автомивка.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
devent написа:Мерси много, колеги! Утре ще отида да се пробвам. Някакви съвети, ще пера за пръв път ?
Пусни едни снимки преди и след - да видим резултата. Само да не стане, да не можем да се разминем там

Ubi dubium, ibi libertas
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Overdrive - несравними са...салонът ми е както като взех колата чисто нова
. 100лв. е услугата, в която влиза и въшно миене. При хубаво време за два дни ти е готова колата, сега при тия дъждове не знам.

- g0dkratos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
- Мечтае да кара: BMW M3 CSL
chernobila написа:devent написа:chernobila написа:Колега закарай я на 4-ти километър.Там съм най-доволен и работят качествено момчетата
Къде на 4-ти км, колега? Може и нещо телефонче ако им имаш.
И един малко страничен въпрос. При мокро пране колко време отнема цялото съхнене? Питам за да съобразя с метеорологичните условия, кога да отида.
На 4-ти километър колега под моста.Има спирка на тролей и автобуси на кръговото .Мисля ,че е на Софавто
На кое точно викате 4-ти километър?Площада на авиацията (цариградско шосе) ?

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
На красно село последно прах салон от плат+ седене на колата 2 дни там + външно и вътрешно = 60 лв
Това е само седалки без мокет без кори без таван че ме е страх да не увиснат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Това е само седалки без мокет без кори без таван че ме е страх да не увиснат

Sent from my iPhone using Tapatalk
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Да споделя и аз малко опит с пране на салон.Приятел ме открехна, че салона ( в моя случай само тавана и тапицерията по гредите, останалото е кожа) се чисти страшно лесно и по-важното-качествено, с Meglio.Честно казано, бях скептично настроен от начало, но ме увери, че няма опасност да се отлепи тавана.Процедурата е следната: със хладка вода и добре изцедена хавлия се натрива малък участък от тапицерията до толкова, че да не е мокро.Веднага след това, с друга кърпа, напръскана с малко меглио се търка навлажнения участък и после отново се "запира" с добре изстискана хавлийка.При мен отне няколко часа, като колата я изкарах на слънце сутринта в 8, през цялото време купето беше на слънце и в 12 часа салона беше като нов.Не се сетих да направя сравнителни снимки преди и след почистването, но салона стана видимо по-чист ( а то си и личеше по почернелите кърпи и водата в кофичката).Предполагам със същата техника могат да се почистят и седалките
Вярно, че е трудоемко и не всеки би отделил време, но това го написах за хора, на които им се занимава и се притесняват в някоя автомивка да не им прецакат тавана
Дано споделеното инфо да ви е от полза 

- g0dkratos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
- Мечтае да кара: BMW M3 CSL
Днес бях на 4-ти километър (площада на авиацията) и там видях 2 автомивки които предлагаха пране на салон.Първата беше точно тази за която колегите споменаха по горе (под моста) и там хората ми казаха че ще излезе 90+ без тавана, тоест седалки, под , тапицерии на врати,багажник и външно измиване.На същото това кръгово точно при ЕКО бензиностанцията също имаше автомивка с опцията пране на салон, но там човека ми каза съвсем друга цена - 50 лева без таван.Интересува ме някой дали си е прал колата там и ако може да сподели впечатления, защото човека беше доста отзивчив обясни ми кое как и защо трябва да направя след пране.Докато на другата автомивка не беше баш така.Ако няма колеги ходили на автомивката на ЕКО ще рискувам и ще отида и ще споделя после как е 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ако бях аз , щях да намеря тия почистващите с рейнбол къщи , взимат по 30-40лв за кола до 10см навътре чисти тая гад. а за кожа си има препарати 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Maverick_VS написа:Overdrive - несравними са...салонът ми е както като взех колата чисто нова. 100лв. е услугата, в която влиза и въшно миене. При хубаво време за два дни ти е готова колата, сега при тия дъждове не знам.
Overdrive са изроди. Много добре чистя, даже с клечка за уши ми чисти прахоляка от духалките

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2