Проблем с GSM ...?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с GSM ...?
Телефона е САТ В15 като се ползва с карти на М-тел и Виваком. Картата на Виваком е с активиран интернет. От известно време телефона се самоизключва. Скоро бе на сервиз и му били сменили нещо... - никаква разлика - същият ден след като го взех от сервиза се самоизключи. Сложих му само на Виваком без интернет - за сега се държи добре. Стана ми интересно - може ли през интернета на картата на Виваком някои да се бъзика и това да довежда до самоизключването ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Проблем с GSM ...?
По принцип може! Аз имам на телефона синхронизирана служебна поща и през сим-картата е бръкнато в телефона и единствените ми опции за заключване са пин код или парола с цел конфиденциалност. При теб обаче едва ли оператора има нещо предвид. Преследвай телефона по гаранция до дупка!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
И с картата без интернет се самоизключи в момент на входящо повикване. Явно ще се разчита на гаранцията.
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
намирисва ми на липсващ радиатор на процесора на телефона - представлява нещо като лепенка от алуминиево фолио - понякога се разлепват а мнофо телеонни техници директно ги махат, защото не знаят каква им е функцията и решават че са някакъв екран за електромагнитни полета и директно отлита след което после започват проблемите при по-активно ползване на телефона и натоварване на процесора. Може и да греша де 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Софтуерно бутали ли са го телефона?Ако не са изкопирай всичко и след това хард ресет, може да е някоя програма която забива при синхронизация или ъпдейт и от там да прегрява и да изключва.Наблюдавай го дали не грее.И както каза колегата мъчи ги до дупка щом е гаранционен.

Току що взех телефона за втори път от сервиз. Все още не съм го пробвал... На гаранционната карта пише: " NFF. Тест ОК SW ". Някой знае ли какво са правили ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Нищо не са му правили ! No Fault Found (NFF)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Проблема си продължава. Ползвах го цял ден и в момент когато го отключвам се опита да "захапе" и се самоизключи. Какво следва ? Безброи пъти носене на рекламация или има и друг вариант да си потърся правата?
Обикновено на третия път ги сменят. Натисни ги.
Sent from my Kraden Phone using Stanga
Sent from my Kraden Phone using Stanga
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Лошото е , че ще излязат с позиция , че е бил на ремонт но нищо му няма. А сменят при повреден такъв. Моя съвет ако трябва през ден ходиш и скандали до небето .Нека те убедят ,че нищо му няма .
Съвет от КАТ !
Преди няколко години имах подобен проблем с М-Тел и ми смениха телфона.
Тъкмо бяха излезнали Xperia X1 и си викам еб@ти дизайна (а и бях свикнал на такава клавиатура) и си купих веднага. Обаче след 2-рия ден запона да ми прави проблем. Телефона не издава никакъв звук за каквото и да е. По време на разговор мен ме чуват а аз тях не, както и не звъни и т.н. Оправяше се единствено след рестарт, ама докато разбера че е забил и 20 пропуснати, и два дни успиване за работе. Та, нося го аз в сервиза им. Първото нещо беше че ще го вържат около месец, а и нямали да ми дадат оборотен телефон от този клас. След известно време на смях от моя страна им казах да го зимат и да не ми дават нищо защото си имам друг телефон (не бях продал стария). След месец отивам и ми викат не намерихме проблем, възможно е да е бил софтуерен и за това сме сменили сифтуера (което реално означаваше мастър ресет на телефона от менюто му). Викам ОК, преглеждам го звъня си и телефона работи. След 2 дена пак същото и като отидох пак, направо ми го смениха с думите че щом пак го е направил най0вероятно няма да могат да го оправят.
Тъкмо бяха излезнали Xperia X1 и си викам еб@ти дизайна (а и бях свикнал на такава клавиатура) и си купих веднага. Обаче след 2-рия ден запона да ми прави проблем. Телефона не издава никакъв звук за каквото и да е. По време на разговор мен ме чуват а аз тях не, както и не звъни и т.н. Оправяше се единствено след рестарт, ама докато разбера че е забил и 20 пропуснати, и два дни успиване за работе. Та, нося го аз в сервиза им. Първото нещо беше че ще го вържат около месец, а и нямали да ми дадат оборотен телефон от този клас. След известно време на смях от моя страна им казах да го зимат и да не ми дават нищо защото си имам друг телефон (не бях продал стария). След месец отивам и ми викат не намерихме проблем, възможно е да е бил софтуерен и за това сме сменили сифтуера (което реално означаваше мастър ресет на телефона от менюто му). Викам ОК, преглеждам го звъня си и телефона работи. След 2 дена пак същото и като отидох пак, направо ми го смениха с думите че щом пак го е направил най0вероятно няма да могат да го оправят.
- bavarec_e30
- Потребител
-
- Кара: E30 318i
- Мечтае да кара: E30 M3
Здравейте, имам проблем с музикалния плеър, дава ми някаква грешка при пускането на песен.Пробвах и с други плеъри, но пак не тръгват. Формата им е mp3.Не виждам къде е проблема ?!?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пробвай да смениш името на файла с примерно: Oslushai se.mp3, без никакви други щуротии.
Само за информация по темата: Намерих човек със същият апарат и след като разменихме батериите при него проблема се яви едно към едно. След закупуването на нова батерия всичко приключи.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
яяяя каква тема имало тук
viewtopic.php?f=4&t=278515&start=660
сигурно са я направили за да не се напълни с подобни

viewtopic.php?f=4&t=278515&start=660
сигурно са я направили за да не се напълни с подобни

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
15 мнения
• Страница 1 от 1