Циганите на кръстовищата
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Циганите на кръстовищата
Я да видя вашето мнение?
Гледам чат пат някои им дават пари.
за мене и те са в кюпа.
ако никой не им дава, няма да ги има там!
Измил съм си преди 1 час колата, а оня мангал вижда хубава кола и пръска с шишето да ми мие полираният с труд джам. Побеснях. Направо хванах стика от хокей на лед който стои до седалката, дръпнах ръчната, и искочих като фурия от колата. Е... тоя офейка, ама другарчето му го отнесе за него...
Кръв хвърча. Това беше пред унивеситета "Кл. Орхридски". Двама шофйори го съжалиха и ме спряха.
Вече на 2-3 кръстовища ме знаят и ме заобикалят...
А между другото, тези които само просят са още по криви. Минава некакво хлапе, и ми иска, аз поклащам глава, и то ми тегли ебати псувнята.. На следващият ден пак минавам от там. Вижда ме, но ме е запомнило, че не давам. Аз отварям джама, като го викам. Онова идва. Така ми отнесе тупалката:box:, че чак и на мене жал ми стана.
Аз не съм расист, но все пак се мия със сапун
Гледам чат пат някои им дават пари.
за мене и те са в кюпа.
ако никой не им дава, няма да ги има там!

Измил съм си преди 1 час колата, а оня мангал вижда хубава кола и пръска с шишето да ми мие полираният с труд джам. Побеснях. Направо хванах стика от хокей на лед който стои до седалката, дръпнах ръчната, и искочих като фурия от колата. Е... тоя офейка, ама другарчето му го отнесе за него...

Вече на 2-3 кръстовища ме знаят и ме заобикалят...
А между другото, тези които само просят са още по криви. Минава некакво хлапе, и ми иска, аз поклащам глава, и то ми тегли ебати псувнята.. На следващият ден пак минавам от там. Вижда ме, но ме е запомнило, че не давам. Аз отварям джама, като го викам. Онова идва. Така ми отнесе тупалката:box:, че чак и на мене жал ми стана.
Аз не съм расист, но все пак се мия със сапун

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Прав си, че ако не печелят няма да седят по кръстовищата. Ние сме си виновни. Мисля, че малко си попрекалил със стика, но това не са хора.
Наистина са много нагли. ПЪрво се въртят и се молят нещо, като видят че няма да получат нищо веднага ти теглят майната и даже псуват на майка! Правилно си го треснал цигането. Трябва да има повече такива като теб. Ще се научат.
Наистина са много нагли. ПЪрво се въртят и се молят нещо, като видят че няма да получат нищо веднага ти теглят майната и даже псуват на майка! Правилно си го треснал цигането. Трябва да има повече такива като теб. Ще се научат.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Принципно съм съгласна с Вас, че не трябва да им се дават пари. Но!
На кръстовището Сливница и Опълченска стои от дълго време едно момиченце. На години е около 13. Хубаво, нежно същество, което събира пари, като мие предните стъкла на колите.
Понеже, не съм от тези каки, дето "тичат" през глава към къщи в края на работното време, съм видяла много неща там - привечер.
Например, тя си има нещо като "организатор - рекетьор", който седи под моста.
Ако не изкара достатъчно пари, той излиза от "дупката" и и лепва пред очите на шофьорите звучен шамар, придружен с як скандал, че е смотана и не може да докара пари !?
В интерес на истината, почти всички, около 90% от тези деца събират пари за някой такъв.
Много често се случва да ми се примоли за някоя стотинка "како, дай ми нещо, че оня пак ще ме пребие?!"
Същото това момиченце навремето се "подвизаваше" на Сточна гара. Там я блъсна кола и лично шефа ми я закара в Пирогов, където по чудо оцеля.
А боя, който отнасят по кръстовищата от изнервени шофьори, а скандалите и ругатните, които са Длъжни да преглътнат?
Та, това са деца ... като всички останали, само че, ги принуждават да просят, защото други ги мързи да работят.
Отделно се знае, че се докарват Много пари. Повече, отколкото ние, които ходим на работа.
На кръстовището Сливница и Опълченска стои от дълго време едно момиченце. На години е около 13. Хубаво, нежно същество, което събира пари, като мие предните стъкла на колите.
Понеже, не съм от тези каки, дето "тичат" през глава към къщи в края на работното време, съм видяла много неща там - привечер.
Например, тя си има нещо като "организатор - рекетьор", който седи под моста.
Ако не изкара достатъчно пари, той излиза от "дупката" и и лепва пред очите на шофьорите звучен шамар, придружен с як скандал, че е смотана и не може да докара пари !?
В интерес на истината, почти всички, около 90% от тези деца събират пари за някой такъв.
Много често се случва да ми се примоли за някоя стотинка "како, дай ми нещо, че оня пак ще ме пребие?!"
Същото това момиченце навремето се "подвизаваше" на Сточна гара. Там я блъсна кола и лично шефа ми я закара в Пирогов, където по чудо оцеля.
А боя, който отнасят по кръстовищата от изнервени шофьори, а скандалите и ругатните, които са Длъжни да преглътнат?
Та, това са деца ... като всички останали, само че, ги принуждават да просят, защото други ги мързи да работят.
Отделно се знае, че се докарват Много пари. Повече, отколкото ние, които ходим на работа.
Да караш Peugeot е страст!
ми като не им даваме пари, на онея "сводници" ще им секне бизнеса, и той няма да съществува. А тези въпросни сводници работят за още по-големи доколкото знам. Хмм следващият път като няма какво да правя, ще сабера някой друг тук от квартала, ще отида под въпросният мост и ще има екшън, като сме 2-3ма няма да има от къде да бяга.. 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
xaoc написа:Хмм следващият път като няма какво да правя, ще сабера някой друг тук от квартала, ще отида под въпросният мост и ще има екшън, като сме 2-3ма няма да има от къде да бяга..
А така

Иво написа:...Потича малко и след това го отпуснах
Нормално, има и много нагли, така става,

Иво написа: За всеки случай съм си взел една щанга, която ми седи м/у седалката и ръчната спирачка. Некои като не им дадеш и налитали я на бой, а да ти откъртат нещо от колата.
Аз май, като дама лесно минавам, като тръгне някой такъв към мен имам няколко изхода!

1. Пускам чистачките да работят.
2. Повишавам тон
3. Просто, учтиво с усмивка им казвам, че нямам какво да им дам.
Да караш Peugeot е страст!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Циганите на кръстовищата
[quote="xaoc"]Я да видя вашето мнение?
ВАДЯ ЩАНГАТА И БОЙ БОЙ И ПАК БОЙ ИНАЧЕ НЕСЬМ РАСИСТ
ВАДЯ ЩАНГАТА И БОЙ БОЙ И ПАК БОЙ ИНАЧЕ НЕСЬМ РАСИСТ

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
хааааааааааааааа:РРРРРРРР подкрепям ХАОС по вси4ки параграфи:))))) тоя пи4 е твърдо от мойта порода:) на4и твърдо против съм всичките мангасари мръсни по кръстовищата. ония ден така заритах едно пред ВИАС че кеф ми стана. най-много ме дразни като видят само момиче в колата и моментално му налитат и ако не иска да им даде пари му се дървят и се заяждат. ония ден станах свидетел на подобно нещо ама нямаше как да издържа и да не се намеся. поне единия мангал ше е в отпуска по болест една седмица. както и да е. сега по темата. значи както аз мога да ба4кам като луд по цял ден и да се прибирам смазан от работа, така и те трябва да могат !!!! просто им е по-лесно да се унижават по кръстовищата щото знаят че така става по-лесно. гласувам ТВЪРДО ПРОТИВ.

Я и аз да споделя мойте впечатления от тия келемета
Та значи в 2 часа на обед за пореден път ми разбиват колата като чупят оредно дясо стъкло и ми открадват чисто ново CD. Е дотук добре. Ама и аз като алтавите почвам да обикалям цяла София да търся джам за колата и естествено никъде не мога да намеря. Това спомага допълнително за тоталното ми откачане. /Тука искам да добавя: ШИБАНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА/
И както си кръстосвам така по всички географски ширини и дължини, вече тотално превъртял, пред Карамба си седя на шибаното задръстване и си киризя, когато едно цигане на видима възраст от около 10-12 години се приближава до колата отдясно и започва да мрънка, обаче като видя строшеното стъкло и се сепна. А на мен като ми кипна направо пощурях и се развиках като последния идиот, а на всичкото отгоре патлака ми си седеше кротко на седалката и малко ми остана да запукам цигането !!!! Щурава работа ейййй
Та значи в 2 часа на обед за пореден път ми разбиват колата като чупят оредно дясо стъкло и ми открадват чисто ново CD. Е дотук добре. Ама и аз като алтавите почвам да обикалям цяла София да търся джам за колата и естествено никъде не мога да намеря. Това спомага допълнително за тоталното ми откачане. /Тука искам да добавя: ШИБАНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА/
И както си кръстосвам така по всички географски ширини и дължини, вече тотално превъртял, пред Карамба си седя на шибаното задръстване и си киризя, когато едно цигане на видима възраст от около 10-12 години се приближава до колата отдясно и започва да мрънка, обаче като видя строшеното стъкло и се сепна. А на мен като ми кипна направо пощурях и се развиках като последния идиот, а на всичкото отгоре патлака ми си седеше кротко на седалката и малко ми остана да запукам цигането !!!! Щурава работа ейййй
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Хубаво е че във Варна нямаме такива мангалитети по кръстовищата. А видя ли мангал във вилната ми зона над Златни Пясъци БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ отдавна не са се мяркали в него район. Маика ми такива са я обирали на кооперативния пазар без да разбере просто се разделила с някакви си 100 лева ама неина си работа че не ми каза не че съм някакъв голям бияч ама откачам от такива АЗ съм МИРОЛЮБИВ човек 1во гледам с добро да се опраим ама такива като мангалите няма само бои
Пресен случаи закусвам във Варненската циганска махла с колата и опса като разбраха че имам проблем бам 15 циганина около мене. Хубу че беше главен път и доидоха сигми ела скиваи циганите как се оправдават 1 час ги държаха там и никои нищо не може да им каже
Пресен случаи закусвам във Варненската циганска махла с колата и опса като разбраха че имам проблем бам 15 циганина около мене. Хубу че беше главен път и доидоха сигми ела скиваи циганите как се оправдават 1 час ги държаха там и никои нищо не може да им каже

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Хубаво е че във Варна нямаме такива мангалитети по кръстовищата. А видя ли мангал във вилната ми зона над Златни Пясъци БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ отдавна не са се мяркали в него район. Маика ми такива са я обирали на кооперативния пазар без да разбере просто се разделила с някакви си 100 лева ама неина си работа че не ми каза не че съм някакъв голям бияч ама откачам от такива АЗ съм МИРОЛЮБИВ човек 1во гледам с добро да се опраим ама такива като мангалите няма само бои

15 мнения
• Страница 1 от 1