Opel Astra GTC 1.4i или 1.6i?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Opel Astra GTC 1.4i или 1.6i?
Здравейте, някой може ли да ми помогне с избора на по-здравия и икономичен двигател от двата? И като цяло понадлежат ли на газифициране?

So Many Idiots...So Few Bullets..
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Re: Opel Astra GTC 1.4i или 1.6i?
Тука ми се струва че е бмв форума...
larry_boy написа:Тука ми се струва че е бмв форума...
На мен пък ми се струва, че това е разделът - "Ивън темата" ?!

So Many Idiots...So Few Bullets..
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Имам впечатления и от двата мотора.
За мен по-добрия е 1.6 работи балансирано и рядко излизат проблеми при правилна експлоатация и навременна поддръжка. Най-важното не идва слаб за купето.
Газифицирането задължително с Инжекцион пък ако има желание може и отделна система за мазане да се сложи.
За мен по-добрия е 1.6 работи балансирано и рядко излизат проблеми при правилна експлоатация и навременна поддръжка. Най-важното не идва слаб за купето.
Газифицирането задължително с Инжекцион пък ако има желание може и отделна система за мазане да се сложи.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
vicho написа:OPC 2.0
Попринцип съм съгласен и с две ръце съм за, но колегата е написал икономичен в първия пост, което до голяма степен изключваъ фън-OPC-машинката от цялата картинка!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
А аз съм сигурен, че форума е частен и има правила, който някой май не са изчели.
9. Не разпитвайте кой автомобил е по-добър, когато въпросните две марки, включени във въпроса, не съдържат думата "БМВ". Все пак - това е БМВ-форум. Опитайте с глобалните търсачки като www.google.bg , например, както и форумите на въпросните марки автомобили. Там бихте получили отговори, които биха били по-близки да истината.

9. Не разпитвайте кой автомобил е по-добър, когато въпросните две марки, включени във въпроса, не съдържат думата "БМВ". Все пак - това е БМВ-форум. Опитайте с глобалните търсачки като www.google.bg , например, както и форумите на въпросните марки автомобили. Там бихте получили отговори, които биха били по-близки да истината.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
larry_boy написа:А аз съм сигурен, че форума е частен и има правила, който някой май не са изчели.![]()
![]()
![]()
9. Не разпитвайте кой автомобил е по-добър, когато въпросните две марки, включени във въпроса, не съдържат думата "БМВ". Все пак - това е БМВ-форум. Опитайте с глобалните търсачки като http://www.google.bg , например, както и форумите на въпросните марки автомобили. Там бихте получили отговори, които биха били по-близки да истината.
най после +1
пс. напълнихте " Извън темата " с такъв тип теми за всевъзможни шротове
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
snaiperist0 написа:пс. напълнихте " Извън темата " с такъв тип теми за всевъзможни шротове
аз специално ще вляза в "ръждивия" форум (ако не им е изгнил сървъра) и ще питам "BMW E36 316i или 318i" и кое е по-удачно за газчица

п.с. в извън темата трябва да има 5-ма модератора да трият наред глупости

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
Просто прескачайте извън темата и ще сте си доволни, и щастливи. А безпредметното плюене по други марки е доста комплексарско.
Разбира се, че форума ни е събрал като фенове на БМВ. И е нормално за всички ни БМВ да е номер 1. А и факта, че това е най-големият автомобилен форум (което не съм проверявал, но съм на 99% сигурен), доказва че това е така. Тук има страшно много хора, притежаващи всякакви коли (или поне имали достъп), с всякакви интереси и познания. Нормално е дори, че има хора, които се регистрират специално, за да пуснат тема в този форум. Имал съм опел (дори 2), регистриран съм в Опел форума и там е.. все едно си пишеш сам.
п.с. ц, VW форума има повече хора
което е обяснимо де, народната кола си е народна
но не отстъпване по мнения и теми 
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
Просто прескачайте извън темата и ще сте си доволни, и щастливи. А безпредметното плюене по други марки е доста комплексарско.
Разбира се, че форума ни е събрал като фенове на БМВ. И е нормално за всички ни БМВ да е номер 1. А и факта, че това е най-големият автомобилен форум (което не съм проверявал, но съм на 99% сигурен), доказва че това е така. Тук има страшно много хора, притежаващи всякакви коли (или поне имали достъп), с всякакви интереси и познания. Нормално е дори, че има хора, които се регистрират специално, за да пуснат тема в този форум. Имал съм опел (дори 2), регистриран съм в Опел форума и там е.. все едно си пишеш сам.
п.с. ц, VW форума има повече хора

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
1.4ката я избягвай заради доста известни проблеми.1.6цата си върви колкото всяки нормален 100 коньов хеч.Икономични като цяло и ако не караш като идиот.Просто и здраво окачване.С едно ГИ и ако си спокоен шофьор и знаеш,че не е бърза кола ще ти служи дълго и вярно.Голямо ДА за Хлопелите 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Ама големи сте капцитети, човека си пита нещо в извън темата, вие веднага тръгнахте да го храните, че бил БМВ форума. Ми като не искате не четете бе, като няма кво да кажете, кво си чешете пръстите.
Колега, 1.6 по принцип винаги е по добрия избор освен ако не гониш няква луда икономия или ако 1.6-то не е над 100 коня. Аз лично не съм чувал за добър мотор с кубатура 1.4 на никоя марка.. ако греша ме поправете.
Колега, 1.6 по принцип винаги е по добрия избор освен ако не гониш няква луда икономия или ако 1.6-то не е над 100 коня. Аз лично не съм чувал за добър мотор с кубатура 1.4 на никоя марка.. ако греша ме поправете.

12 мнения
• Страница 1 от 1