Весели случки от студентските и ученическите години.........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Весели случки от студентските и ученическите години.........

Мнение от ritobis » 15 Сеп 2014, 22:40

Малко да разведрим атмосферата, cигурен съм че всеки има какво да сподели :D

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Весели случки от студентските и ученическите години.....

Мнение от Flash » 16 Сеп 2014, 14:21

Е, давай де! Който направи тема, неписано правило е първото мнение да е негово. :paranoid: Както и да е.

Листът на смъртта

В 3-ти или 4-ти клас със съучениците много обичахме през междучасията да ходим на един мост на ЖП линията до училището и да стоим под него, за да гледаме влаковете отдолу. Разбира се, това беше забранено, даже учителите ни предупреждаваха да не го правим, защото рискуваме или сгазване от влак, или изключване от даскало.

Един слънчев ден, през голямото междучасие, ние разбира се сме там. Мина товарен влак и ние, с пищящи уши, се запътихме към час. Да, ама не! Близо до училището, с топли обятия, ни посрещна заместник-директорът с "батковците" от 8-ми клас. От там - дирекция, мъмрене и ни беше връчен по един лист, написан с червен химикал, на който пишеше: "Ако до еди-кой си ден не се яви родител, ученикът ще бъде изключен без присъствието му".

Е, можете да си представите какви мисли минаваха през главите ни на път за вкъщи. Това, с тогавашното мислене, си беше направо престъпление - все още ставахме прави при влизането на учител и рапортувахме "клас стани, клас мирно". Минутите се движеха с превишена скорост и, обикновено дългият път към дома, сега той ни се стори като пряк такъв. След гениално просветление взехме единодушното решение листовете да бъдат накъсани на мънички парченца (да не би някой родител случайно да ги намери и прочете) и запратени в един контейнер за боклук. Последствия нямаше, но и ние никога повече не отидохме на този мост.

Скоро казах на нашите за тази случка и те се спукаха от смях, но и ми четоха на главата как може да съм бил толкова непредпазлив и малоумен.

Василев, пиша за мостът на влака до стадиона на 62-ро.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 16 Сеп 2014, 16:13

Първи курс в общежитие!

В 9 блок в Студентски град съм където стоите са две двойки с обща баня и тоалетна с малко коридорче пред стаите. С моя съквартирант сме колеги, другите двама също, но са с две години по-големи и са стари кучета вече. ;) Малко по малко се поопазнахме, превърнахме коридорчето в кухня и редовно готвехме глупости и след това пиехме като магарета. Така се развиха нещата и тази вечер/нощ/сутрин. :mhihi: Направихме салата и няква пумия с картофи... Почнахме да мезим - единия съквартирант изкара домошарка 50+ литърче(какъв сенджир правеше...). Изпихме половинка, другия съквартирант изкара едно шише Balantine's - беше малък празник, защото редовно пукахме БГ алкохол - беше го свил от баща си... Изпихме го и се върнахме пак на ракията. Цялата история започва да се развива - да речем към 20:00. Към 00:00 сме изпили кило ракия и седемстотин уиски - прилично за студенти по 4 големи със скорост 100гр/ч. Обаче ни се пие още! Третия съквртирант се сети, че има изостанала водчица - по 50-на грама - за аперитивче - дръпнахме ги и уж се бяхме уговорили да приключваме - да, ама не! Жаждата е страшно нещо Имах едно вино - около 1,5-2л. Извадихме го и се почнахме все едно наново. Часът вече беше около 1:30-2:00 изведнъж ни изби на патриотъзъм, комунизъм и т.н. и решихм, че трябва да слушаме на 5+1-то патриотични песни в комбинация с Лили Иванова, Васко Кеца, Силвия Кацарова и т.н. Не помня :mhihi: колко време сме се анимава ли с това, но междувременно последният ни запас - виното приключи. В хода на вечерта покрай всички теми обяснихме на единия съквартирант как действа казанът за ракия - нарисувахме го на лист хартия и решихм, че това ще е гербът на квартирата ни. За да отчетем изборът ни на герб изпълняваме следният ритуал, който е същността на историята. Излизаме на коридора на блока - едните бият по тенджера с черпак, а другите поради липсата на тиксо или лепило залепят герба на вратата с... олио. След което отидохме до ОМВ-то да си купим по една бира. Когато всичко приключи вече беше станало 7:00. Легнахме си и заспахме като бебета. След събуждане някои неща трудно си ги обяснихме и очаквахме предупреждение или изгонване, но явно сме били доста страшни, защото никой от съседите или от домакинките ни гък, ни мък.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар

Мнение от ritobis » 16 Сеп 2014, 19:27

Ами хайде и аз ще споделя. Бях 4-5 клас и ни предстоеше час по математика. Тази седмица аз бях дежурен и вече звънеца би за започване на часа, а дъската не беше избърсана.И кво да правя взимам кофата и газ към мивката да сменя водата. Госпожата нещо закъсняваше и още не беше дошла, и аз както бягах с кофата я срещнах в много неподходящ момент :D .Точно завивам зад ъгъла в коридора и... кво да видя - високата 1.60 госпожа с физика на затлъстял пингвин :D. Време за реакция - никакво.Така се блъснах в нея тя само олюля, аз бях на земята, а помътнялата вече вода се беше изяла върху нея

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 17 Сеп 2014, 13:29

Flash написа:Василев, пиша за мостът на влака до стадиона на 62-ро.

Да не би да искаш да ми кажеш, че и аз не съм ходил там хиляди пъти :mhihi:
Металния мост м-у двата прелеза, даже със Светльо(Простак) ходехме там да се сбираме и влака буквално ти минава върху главата :D
Въпреки, че забраната за ходене по релси влакове и т.н. наложена от въпросното училище тръгна от там, че като бях 1-ви клас(ти тогава да си бил 3-4-ти) едно момче от класа ми заедно с още няколко отишли ако си спомняш товарната рампа на стария път и той седи пред вагона през това време ония отзад му пуснали спирачките без да знаят, че е отпред и не гледа и като тръгне и през него.

Иначе случки много, но най-култовото беше в техникума където станах свидетел как баща и син учили в едно училище и накрая синът се дипломира преди бащата, съответно после и той дойде да си довърши започнатото отпреди 30 години :mhihi:
И Директора на учебния корпус с работилниците дето веднъж 4 пъти ме разкара по стълбите с един огромен акумулатор и като за капак ми връчи да изрина снега по улицата пред корпуса. Направих го, но целия сняг от улицата отиде върху неговата лична лада 7-ца която гледаше като писано яйце. Снега около колата и гумите, няколко кофи със студена вода и 20 минутно трамбоване и после почти цял ден биха с чукове и секачи докато я извадят от там :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 17 Сеп 2014, 23:36

Предлагам темата да се заключи само за DLVasilev и аз.

DLVasilev написа:товарната рампа

Братле, ако говориш за "Белият" вагон, няма как да не го помня, защото аз му откачих челюстите (фрагментото) на спирачките :mhihi:

Тогава с Методи и Петров ходехме почти всеки ден в междучасията да го бутаме и верно вървеше, преди да изсипят един Камаз чакъл на път N:2 към депото на метрото. Колко са ни гонили "колесарите" да ни дерат, нямаш си на идея (а може и да имаш, де :mhihi: ).

Втора случка: Асеневци

Имах един съученик на име Асен. Приличаше на прахосмукачка в лицето и на диференциал в тялото - все едно някой му беше изял леба и по цял ден ходеше като прегърмел с виагра.
По биология учителката се казваше Бачева и тоя един ден вика: "Г-жо Пачева ..."
- Повтори!
- Абе г-жо Пппп.... Пачова
- Дай пак!
- Абе .... г-жо.... абе я си *би майката!
- ??! :evil:
И като се почна :mhihi: - Ти на мене ли да си .... - Да, що..... И двамата запалиха... После идваха родителите на Асен, ама до там... След 2 седмици горката се премести в други училище.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 18 Сеп 2014, 9:36

Историята не е кой знае какво...

8 декември, събрали сме се в общежитието на една колежка.
Звънят по телефона на едната от колежките и я питат как изкарвате, а у, и тя:
- Еми тука сме се събрали половината от курса ...
- Лелеее, сигурно сте яко народ и е лудница!
- А, то половината сме трима .....
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Сеп 2014, 13:56

Pisobella написа:Историята не е кой знае какво...

Баси скучното студентство :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В 7 клас имахме един учител по английски (Бъндито :mhihi: ) с жълта книжка :lol: :lol: Пълен олигофрен. Само ташак си правехме се него :lol: Добро беше като му сложихме дамска превръзка на стола, с червено сокче по нея и косъмчета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 18 Сеп 2014, 18:26

Flash написа:Предлагам темата да се заключи само за DLVasilev и аз.

DLVasilev написа:товарната рампа

Втора случка: Асеневци

Имах един съученик на име Асен. Приличаше на прахосмукачка в лицето и на диференциал в тялото - все едно някой му беше изял леба и по цял ден ходеше като прегърмел с виагра.
По биология учителката се казваше Бачева и тоя един ден вика: "Г-жо Пачева ..."
- Повтори!
- Абе г-жо Пппп.... Пачова
- Дай пак!
- Абе .... г-жо.... абе я си *би майката!
- ??! :evil:
И като се почна :mhihi: - Ти на мене ли да си .... - Да, що..... И двамата запалиха... После идваха родителите на Асен, ама до там... След 2 седмици горката се премести в други училище.

Е т'ва като в едно "елитно" люлинско училище. Даскалицата кара едно бело Траби комби. В час по математика след контролно - ти двойка, ти двойка, ти двойка... След училище Трабитo по гръб и карантия :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 18 Сеп 2014, 20:29

TNT написа:
Pisobella написа:Историята не е кой знае какво...

Баси скучното студентство :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Направо тъжно да ти стане :mhihi:

Е не беше екшън, ама не е голяма драма :)
В училище имаше разни случки.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Сеп 2014, 11:12

Мислих, мислих и нищо не измислих... Баси толкова ли отдавна беше, че не се сещам нищо...

Все още бях в гимназията, когато папата дойде на посещение в България. В междучасията все някой коментира, все пак голямо събитие. Накрая един съучених се изцепва: "Абе ква е тая папа и защо ще идва в България?"... Това да го изцепи ученик от езикова гимназия... :drinking:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Назад към Извън Темата