Нов автомобил евридейка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Re: Нов автомобил евридейка

Мнение от TurboDieselComby » 03 Окт 2014, 9:13

Vra4anin написа:
TurboDieselComby написа:А какво мисли жена ти по въпроса? Или ти ще и направиш предварителен подбор за да си избере след това.

Мазда 3 е хем нов модел, хем много хваща окото. Особено червена, малко жени не биха я харесали:

http://mazda.bg/mazda3-hechbek/

стартира от 31 000 лв за малкия бензинов (независимо дали седан или хечбек), но той си е напълно достатъчен. А с тези 8 години гаранция лесно ще я продадеш след време.

Колега, разгледах новата Мазда 3 от линка и наистина, тази кола е страхотна. За 31 бона се продава както хечбека, така и седана (на еднаква цена са и двете и човек избира тове което му харесва/изнася повече), а дори и този базов модел предлага реално... всичко което му трябва на човек. Базовия модел е с 1.5 100 коня с прекрасна динамика (182км/ч и 10.8 ускорение 0-100) и феноменален разход (от 4.3 до 6.5 литра/100км бензин), което леко ме съмнява и в реални условия да е такъв, но от друга страна колата е доста лека спрямо конкурентите си и много я хвалят по ревюта и казват, че наистина е лидер по икономичност, та.... откровено казано и аз добавям един глас за Маздата. До тези пари е прекрасна, а с дизайна си е може би най-красивата в класа си (но това е субективно все пак).

PS: 8 годишната гаранция се доплаща допълнително, стандартното е 3 години или 100 000км.

На колега е с 6 години гаранция (след това стана 8) и е питал изрично, и след третата година се удължава гаранцията, но той няма да доплаща нищо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Окт 2014, 16:58

Колега пиши какво е станало :yes:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Окт 2014, 20:43

barty написа:Колега пиши какво е станало :yes:

Нищо!!!!!!!!

Ебати шибаняците, все едно че си купувам поръчково Ферари с крокодилска кожа. На път съм да си купя втора употреба змей БМВ, да дам моята кочина на Милото и да се кача на нещо с много коне, на което пепелника и отоплението на задното стъкло не му се води екстра. Веднъж си купих лизингова кола и я изплатих, но като че ли тогава стана някак си по-лесно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Окт 2014, 21:53

ukelichko написа:

Нищо!!!!!!!!

Ебати шибаняците, все едно че си купувам поръчково Ферари с крокодилска кожа. На път съм да си купя втора употреба змей БМВ, да дам моята кочина на Милото и да се кача на нещо с много коне, на което пепелника и отоплението на задното стъкло не му се води екстра. Веднъж си купих лизингова кола и я изплатих, но като че ли тогава стана някак си по-лесно.

Ооо, екстри са . Екстри са и ел. стъкла и огледала в цвят на купето и боядисаните брони са екстри , също така и СДто и климатика (не троника) . Търси някакви серии с пакети , така есктрите излизат до 2-3 пъти по-евтино.

Извънградско трицилиндровото двигателче има тяга за някое по-бързо изпреварване, харчи невъзможно малко (140-150 ~4.0 бензин), в града с много зор и натискане разхода е 5, 5

4/100 при 140-150 км/ч - едни други хора му мериха почти двойно при тази скорост :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 07 Окт 2014, 12:12

ukelichko написа:Ебати шибаняците, все едно че си купувам поръчково Ферари с крокодилска кожа. На път съм да си купя втора употреба змей БМВ, да дам моята кочина на Милото и да се кача на нещо с много коне, на което пепелника и отоплението на задното стъкло не му се води екстра. Веднъж си купих лизингова кола и я изплатих, но като че ли тогава стана някак си по-лесно.

Единственият вариант са ти някои от японските марки. Май само там повечето нива идват на пакети и не дерат кожи за базови функции. Мазда са малко зле в тази посока, или поне бяха когато ги разглеждах преди 2-3 години, но митсубиши, нисан и до някъде тойота са по неокастрени.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Окт 2014, 18:42

Колега, по-напред си писал "... малко шибан цвят имаше..", демек ти си видял автомобила? Не ти ли предложиха кола, която я има на склад, да я видиш, а не тепърва да я поръчваш? Или си решил да поръчваш от последния фейс? :roll:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Окт 2014, 21:08

ukelichko написа:

Нищо!!!!!!!!

Абее ще дойдеш ти на моето.. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Кара: е92

Мнение от 1948 » 07 Окт 2014, 23:43

Колега, мой близък е дилър на Киа в град Сливен. Ако наистина решиш да вземещ кола, например Сийд(защото е от посочената от теб категория), мога да ти издействам добра отстъпка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 08 Окт 2014, 11:07

Проблемът не е в автомобила а в банката която ми осигурява лизинга. Накратко аз съм си виновен, защото ме уцелиха точно в десятката. Най-мразя груба служителка социалистически тип, ндоебана и праволинейна. И точно такава ми се падна и точно след десет минути полудях и сделката е тръгнала на разваляне. Проблемът започна от това, че искат да ми задържат колата 14 дни, докато мине ГАРАНТИРАНИЯ МИ ОТ ЗАКОНА ЗА КРЕДИТИТЕ срок в който мога да се откажа от сделката. По принцип 14 дни не са ми проблем и изобщо не ми е минавало през ума да се отказвам, но се дразня когато ми отнемат правата. И се скарахме и не подписах договора и така. С тази банка работя от 15 години, но трябва да разберат, че клиентите не са даденост а трябва да се печелят. А колата не е лоша, но не е и Ролс Ройс, та да търпя всякакви шибаняци и мърли да ми отнемат правата. Това ми беше мисълта в предния пост, но бях много афектиран и не се изразих правилно. Колега си купи преди месец лизингова кола чрез същата банка и не му я държаха 14 дни а я взе веднага след подписване на договора. Значи може. Ами да се шибат, сменям банката за лизинга. Или направо концепцията за лизингова кола.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 08 Окт 2014, 11:59

И аз си чаках Е92-ката 14дни през Уникредит Лизинг. Мислех, че при всички е така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 08 Окт 2014, 12:51

А не трябва да е така. Нали точно за това е създаден закона, да пази потребителите от гадните банкери. Но те му намериха цаката. Е :censored: л съм и майката. Гледам в Карса доста добри офертици, колкото първоначалната вноска. А с останалите мангизи лятото в Бенидорм ще си спретнем едно сиромашко моренце и така......Като са шибаняци.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 09 Окт 2014, 21:19

тук не си много прав, поради простата причина, че реално не я купуваш ти колата на 100% - представи си, ако даваха колите веднага, всеки втори ако се отказваше - лизингодателя си остава с едни прясно регистрирани коли, дето нямат лизингополучател. та, не ти потъпкват правата.

хубавото е, че си се спасил от тоя фокус. и съвет от мен - купи кола на малко километри на 1-1,5г. - много по-изгодно ще ти е.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата