Пак станахме известни
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: :) весела история
535 написа::) весела история
Дано не ти се случват такива "весели" истории

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Я раздуйте малко какво е станало защото така от снимката нищо не се разбира, а статията във вестника трудно се чете. Сони човек ли вади от вътре? Има ли пострадали?

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
sonny написа:Не е това седмицата от Еко, тя нямаше нищо общо с ншия форум и сбирка, докат не е срещнала мантинелата.
Момчета, радвам се, че съм част от това, радвам се, че въпреки всички проблеми и простотии, щом има инцидент сме винаги заедно. Докато четях статията във вестника, докато ми се обади Войков по телефона да ми каже, че изобщо пише нещо, докато се обади и Волния Уили, дори докато пиша тези редове ме побиват тръпки и ме обливат топли и студени вълни. Не това не е заради катастрофата, а заради това, че ние сме НАЙ-ДОБРИТЕ, затова, че няма друг форум или клуб в БГ с такава инициатива и сплотеност в такива ситуации. За времето в което сме заедно, са ставали много инциденти, ние сме претръпнали, няма паника и хаос, има само перфектна организация, за времето в което сме заедно и сме се притичвали на помощ, ние се превърнахме в психолози, първата ни работа е да видим има ли пострадали и да ги успокоим, това го могат много малко хора.
Мисля, че тук е момента да споменем лицето АНДРО, известно повече под псевдонима ЛАНДШАРК. Това е човека създал този форум и човека, който всъщност създаде тази общност. Със сигурност ако не го беше направил той, щеше да го направи някой друг, но факта е, че това е той. Андро Благодаря ти за това което направи.
И последно, НЕКАРАЙТЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ, освен вашия живот, около вас виреят още много, ак нейскате да пазите вашия си е ваш проблем, но сте длъжни да пазите чуждия.
браво ,това ми хареса.
добре,че има момчета като сони, които да ни напомнят "началото"
сони имаш една бира от мен

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Чакайте ве хора, несъм единствения бил там. Були на теб ще ти го върна тъпкано, ти имаш от мене една ракия
Невадех човек, а се нахендрих вътре за да извадя чипкартата и да загася тоците и фаровете. После обърнахме колата уж на гуми ма тя застана на мантинелата, ама така си искаше собственика. Пострадали нямаше, имаше само пияни и уплашени. Ние като отидохме, ченгетата бяха вече там и отбиваха движението.

X-citer написа:Я раздуйте малко какво е станало защото така от снимката нищо не се разбира, а статията във вестника трудно се чете. Сони човек ли вади от вътре? Има ли пострадали?
Невадех човек, а се нахендрих вътре за да извадя чипкартата и да загася тоците и фаровете. После обърнахме колата уж на гуми ма тя застана на мантинелата, ама така си искаше собственика. Пострадали нямаше, имаше само пияни и уплашени. Ние като отидохме, ченгетата бяха вече там и отбиваха движението.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Иво написа:Ей Гмурец, ти да не си бил там, че говориш![]()
Аз не, само маратонките ми

А между другото, жена ми тая вечер небеше с мен, а си беше у техните. На другия ден като ми се обадиха Войков и Кашалота да ми кажат, че ни има у вестниците, ми се обади и жената. И вик, абе ти нещо едно БМВ да се е обръщало и ти да си бил вътре? Онаа ме познала по чепиците и се обажда веднага. Ева му мамата, нема бегание от таа мойта.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
GaD написа:А при обръщането си представам 5 човека се напъват имитарайки вършене на деисйтвие и кашалота (волния) обърнал колата сам:):)

Ааааааа хахаха
Но да, браво момчета. То е ясно че ако некой спре да помогне, това ще сте вие и за това

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
GaD написа:А при обръщането си представам 5 човека се напъват имитарайки вършене на деисйтвие и кашалота (волния) обърнал колата сам:):)
Бате имаше нещо такова:)Ебавам се!Всички работехме като екип и бяхме изключително прецизни и точни за квалификациите ни.Дано да няма повече такива инциденти,доказахме се вече:)
- Гост
-
sonny написа:
А между другото, жена ми тая вечер небеше с мен, а си беше у техните. На другия ден като ми се обадиха Войков и Кашалота да ми кажат, че ни има у вестниците, ми се обади и жената. И вик, абе ти нещо едно БМВ да се е обръщало и ти да си бил вътре? Онаа ме познала по чепиците и се обажда веднага. Ева му мамата, нема бегание от таа мойта.
Много ясно, че ще се притесни!
Браво за инициативата

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3