Питане за Casio
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Питане за Casio
Здравейте колеги!
Имам едно питане към разбиращите от такива часовници. Дойде време за смяна на времето, ама тоя пустиняк има повече екстри от колата ми... рових сума ти време, какви ли не комбинации с копчета, ама нъц...няма сверяване. Нямам идея какъв му е модела дори. Ето снимка на часовника, някой ако го разпознае да сподели, че без часовник ми е много търсене.
Sent from Люлин using Tapatalk
Имам едно питане към разбиращите от такива часовници. Дойде време за смяна на времето, ама тоя пустиняк има повече екстри от колата ми... рових сума ти време, какви ли не комбинации с копчета, ама нъц...няма сверяване. Нямам идея какъв му е модела дори. Ето снимка на часовника, някой ако го разпознае да сподели, че без часовник ми е много търсене.
Sent from Люлин using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: Питане за Casio
Имам подобен, мога да обясня по телефон, но е малко сложно за писане. Би трябвало да имаш някъде малък надпис на дисплея dst, задържаш adjust докато да мига всичко, след това с mode започваш да натискаш докато стигнеш до положението на dst. От някой бутон би трябвало да можеш да сменяш на on/off
пс. Аз имам този
пс. Аз имам този

- randity
- Photographer
-
Колега, златен си!!!
Задържах adjust, след това ми даде опция да избера часа и с mode го нагласих!
Задържах adjust, след това ми даде опция да избера часа и с mode го нагласих!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Не знам защо това А не действа и трябва да се прави на off/on
Иначе и аз бях изпаднал в същото положение и един ден рових из интернет да търся разни ръководства , защото това няма сверяване
Иначе и аз бях изпаднал в същото положение и един ден рових из интернет да търся разни ръководства , защото това няма сверяване

- randity
- Photographer
-
А тва on/off за какво е? Аз не разбрах

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
На моят часовник имам опцията dst - Daylight Saving Time. Сменя с един час напред - назад. Като е на on ми го бута с час напред, на off обратното - назад.
7 мнения
• Страница 1 от 1