Стават ясни резултатите от проверките на бензиностанци1ите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Стават ясни резултатите от проверките на бензиностанци1и

Мнение от © » 30 Окт 2014, 18:13

Е.Димитров написа:...или просто правите така някаква шайка да не върне парите ,като ги обявявате по този начин...
Всичко в тая банка е цирк за да се вземе на безценица всичките и активи...

Това е истината за мен, не се съмнявай, че ще ги докарат до толкова. И да не са изчезнали, ще изчезнат и ще ги плащаме точно толкова колкото ги обявиха.
Колкото до бензиностанциите ... не знам дали да се намесвам конкретно в тази тема, имам поглед от вътре в една верига бензиностанции и мога да ви гарантирам, че ръководството и служителите от средно ниво нямат абсолютно никакъв интерес от каквото и да е фалшифициране на горива, колонките да пускат по малко и т.н. Това според мен може да се прави единствено от бензиностанциите без бранд или в най-лошият случай от някой самозабравил се управител, на когото не му пука какво ще кажат началниците му, защото няма такива. Ако излезе и най-малко съмнение за подобно нещо не ми се мисли какви оставки ще хвърчат ... ще ги уволнят всичките. Тях ги интересуват единствено печалбите и то счетоводни, а не такива от някъде си

Предишна

Назад към Извън Темата