Ден на Народните Будители
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Ден на Народните Будители
Нека в днешният ден да отдадем почит на хората които с душа,сърце и сила са помогнали на България!!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Re: Ден на Народните Будители
Хилендарски, Софроний Врачански, Иван Вазов, Константин Костенечки, Владислав Граматик, Матей Граматик, Свети Иван Рилски, Неофит Бозвели, Иван Селимински, Иларион Макариополски, братята Димитър и Константин Миладинови, Георги Стойков Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, Любен Каравелов, Добри Чинтулов............
Но какво ли значат те към днешна дата?Убеден съм че в темата ще се разпишат главно лица от 85'-86' набор и надолу.За тези които отраснаха с Азис на корицата на тетрадката ми е жал.Както съм убеден че темата няма да направи и две пълни страници.
Но какво ли значат те към днешна дата?Убеден съм че в темата ще се разпишат главно лица от 85'-86' набор и надолу.За тези които отраснаха с Азис на корицата на тетрадката ми е жал.Както съм убеден че темата няма да направи и две пълни страници.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Честит ден на народните будители!!!
Към всички тези велики особи, изброени по-горе, може да прибавим и всички неизвестни учители, лекари и свещеници, които тайно и с риск за живота си са преподавали знания и са поддържали жив огъня на българщината! В днешно време не по-малко са ни нужни такива личности.
Да живее България!!!
КУР за хелоуин!!!
Към всички тези велики особи, изброени по-горе, може да прибавим и всички неизвестни учители, лекари и свещеници, които тайно и с риск за живота си са преподавали знания и са поддържали жив огъня на българщината! В днешно време не по-малко са ни нужни такива личности.
Да живее България!!!
КУР за хелоуин!!!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
goguma написа:Към всички тези велики особи, изброени по-горе, може да прибавим и всички неизвестни учители, лекари и свещеници, които тайно и с риск за живота си са преподавали знания и са поддържали жив огъня на българщината!
Както и всички дарители, начело с Евлоги Георгиев, който дарява 6 000 000 лв. (шест милиона лева) за простояване на висше училище в България.
Каква еволюция на българина - преди 120 години най-големият банкер дарява 6 милиона за университет, а днес най-големия банкер източва банки съвместно с половината политици...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Гледах днес по телевизора за един преподавател,който подготвя талантливи дечурлига по математика и физика.
Дава си всичките лични спестявания ,за да ремонтира/реконструира стара сграда на училище .
(В Казанлък мисля беше)
Меко казано похвално!!!
това ечовека
Дава си всичките лични спестявания ,за да ремонтира/реконструира стара сграда на училище .
(В Казанлък мисля беше)
Меко казано похвално!!!
това ечовека

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
5 мнения
• Страница 1 от 1