Писна ми от тоя Хелоуин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Писна ми от тоя Хелоуин

Мнение от Nickelback » 01 Ное 2014, 13:16

Мен пък ме кефят маскираните мацки :mrgreen: Има и тръпка, че не знаеш какво ше изкочи отвътре :mhihi: :ok:

Иначе прекалено сериозно го приемате тоя "празник", то си е едно фън шоу просто :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 01 Ное 2014, 13:38

Nickelback написа:Мен пък ме кефят маскираните мацки :mrgreen: Има и тръпка, че не знаеш какво ше изкочи отвътре :mhihi: :ok:

Иначе прекалено сериозно го приемате тоя "празник", то си е едно фън шоу просто :dunno:

Значи относно момичетата :mhihi: съм съгласен ама може и на камък да удариш

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 01 Ное 2014, 13:45

axel.folu написа:
Nickelback написа:Мен пък ме кефят маскираните мацки :mrgreen: Има и тръпка, че не знаеш какво ше изкочи отвътре :mhihi: :ok:

Значи относно момичетата :mhihi: съм съгласен ама може и на камък да удариш

Тя беше толкова грозна, че като отиде в магазин за маски за Хелоуин и дадоха само ластик :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Писна ми от тоя Хелоуин

Мнение от axel.folu » 01 Ное 2014, 13:48

Днешните момичета са си нон-стоп в ХЕЛОУИН ФИЛМ

Sent from my iPhone using Tapatalk

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 01 Ное 2014, 14:50

Фън фън, колко да е фън? Като ми хлопат и звънят цяла вечер на вратата последния път след 22:00 нещо почва да ми се губи фъна. Но не това е най-лошото. Основният проблем е, че поне 95% от тези деца не знаят какво е кукер и какво значи това, както каза някой по-горе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 01 Ное 2014, 15:18

rve написа:

Фън фън, колко да е фън? Като ми хлопат и звънят цяла вечер на вратата последния път след 22:00 нещо почва да ми се губи фъна. Но не това е най-лошото. Основният проблем е, че поне 95% от тези деца не знаят какво е кукер и какво значи това, както каза някой по-горе.

Миналата година некви маскирани уроди беха изплашили майка ми точно по случай това "събитие", че не успях да ги набарам :bang:

Иначе вече се "празнува" хелоуин, св. валентин, 4 юли, к'во остана? Май деня на благодарността, дето хамериканците празнуват как са стъпили на континента и са избили местните индианци? Дееба и гнидите проклети, ама и нашите надупени медии са не по-малко виновни за натрапването на тези чужди простотии!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 01 Ное 2014, 15:37

randity написа:...Тя беше толкова грозна, че като отиде в магазин за маски за Хелоуин и дадоха само ластик :mhihi:

:ahah:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от axel.folu » 01 Ное 2014, 16:02

Nickelback написа:
randity написа:...Тя беше толкова грозна, че като отиде в магазин за маски за Хелоуин и дадоха само ластик :mhihi:

:ahah:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тука в перник ден и нощ са грозни :ok:

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 01 Ное 2014, 16:15

Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от axel.folu » 01 Ное 2014, 16:31

Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Да колега мога даже да ви поканя на следващия хелоуин да видите за какво става въпрос
със сигорност няма да дойдете повече :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 01 Ное 2014, 19:41

И как по-точно Хелоуин е виновен за това, че децата и младото поколение масово не познават българските празници и традиции? Че нещо не се сещам... Не е ли по-скоро проблемът в трагичното възпитание или в това, че като си пуснеш телевизора вечер ти се сервира ВИП брадър, примерно. Днес колко родители ще отделят 10 минути да обяснят на децата си какъв празник е днес, какво се празнува и т.н., в случай, че не знаят, естествено. Май, май, няма да са много. Не знам защо отново се търси вината в "някой друг, който ни натрапва чужди празници". И кой е този някой, да не би да са приели закон да се празнува Хелоуин и да съм го пропуснал :kuku: А, да- американците са, пардон :mhihi: Който иска се рисува, преоблича, гласи- не виждам нищо лошо, това е повод за забавление, не е национален празник.

ПП- на 14ти февруари пуснете тема "Писна ми от тая любов" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 01 Ное 2014, 20:12

Че празнувам хелоуин, когато мина на хероин и арабеските кажат "мери кристмас"...дотогава е*ем ти и толерастията! Ганчо е доказал, че е изключително толерантно човеченце, ай нема нужда!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата