възможно ли е да съществува идеална жена
Модератор: Общи модератори
Re: възможно ли е да съществува идеална жена
Е.Димитров написа:
А пресилено го казах, не е било "нищо напротив", имаше си временна раздяла, мн разговори и откровеност

Тя не е нито грозна или нещо, напротив, много е яка и може да ме смени когато си поиска, нито я издържам, нито зависи от мен, просто при някои хора доверието работи.
Истината се приема по-лесно отколкото лъжата и не трябва задължително 2-та да са някви боклуци, щом не спазват социалното програмиране или очакване на обществото

ето една статия дет намерих за Смит http://www.usmagazine.com/celebrity-new ... ip-2013154
What of unconditional love? Or does love look like, feel like, and operate as enslavement? Do we believe that the more control we put on someone the safer we are? What of TRUST and LOVE?"
Това че сте в моногамна връзка или контролираш някой не е гаранция че няма да кривне от пътя, малко ли пъти е имало тема дори и тука, как някой се чуди дали да обясни на жена си за любовницата. Всъщност колкото повече контролираш някой, толкова по-ревнив ставаш, ревността е болестно състояние. Точно ако обичаш някой ще му дадеш свобода и няма да го притискаш, ще видиш той как ще постъпи със свободата си. Просто хората са различни, много още живеят със стари догми и социалното програмиране, дебнат се и лъжат и щом не си нещастен като тях значи нещо ти има

М/ж познавам още 2 жени които са "пуснали" мъжете си и същият ефект, "забраненият плод" вече не е толкова сладък, имат си свободата, но си обожават жените и стоят до тях, щото са супер пекани, а не контролиращи истерични коври. Да контролираш и дебнеш някой или да те контролират и дебнат.. егаси отношенията, по-добре сам, а много познати имам такива. "Собственическо чувство".. човека да не е предмет, не може да бъде твой, па ако и ще 100 сватби да направиш, той е до теб щото иска /изключвам златотърсачките и други изгоди/
И пак казвам хората са различни, не можеш да се сравняват току така различни отношения при различни хора, примерно ревността на екстроверт и на интроверт. Имам такъв индивид дето само в психиатрията не влезна от ревност, всеки път излиза с приятелката си на бар с нейните момичета и който я погледне ги гледа лошо

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ацера тоя път е много прав, но наистина не трябва да се прекалява нито с ревността нито със свободията.
Смисъл, всяка умна жена, знае мъжете кви са и ,че като мине някоя хубава по пътя и се обръща внимание, и затова се прави и на ударена като мернеш един лек поглед на приятелката и на циците
, но и абсолютния игнор или примирение е знак или ,че грам не и дреме за тебе и/или че и тя ги върши същите глупости.
Смисъл, всяка умна жена, знае мъжете кви са и ,че като мине някоя хубава по пътя и се обръща внимание, и затова се прави и на ударена като мернеш един лек поглед на приятелката и на циците

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Как да разпознаем перфектната жена за един фен на марката:
- Любими, не искам нищо за св. Валентин. По-добре вземи едни нови гуми за колата...
- Чудесно си се сетил да измиеш EGR-a във ваната, но защо не ме извика да ти помогна?
- Скъпи, изпрах салона на колата и докато чаках да изсъхне - ти сготвих любимата мусака.
- Любими, не искам нищо за св. Валентин. По-добре вземи едни нови гуми за колата...
- Чудесно си се сетил да измиеш EGR-a във ваната, но защо не ме извика да ти помогна?
- Скъпи, изпрах салона на колата и докато чаках да изсъхне - ти сготвих любимата мусака.
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нещо почвате да ме съмнявате в тая тема .Жена ли търсите или гумена кукла робот със заредени стокови настройки за
1 секс
2 готварство
3 фитнес ниво -инструктор
4 автомеханик
и още две бонус програми по избор
1 секс
2 готварство
3 фитнес ниво -инструктор
4 автомеханик
и още две бонус програми по избор

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
nsfw написа:
Да те еВа - ще си го сложа за сентеция на животУ !

Знам ли аз какво да споделя по темата ..
С милото се разбираме, в креватЯ си пасваме добре - другото са малки камъчета !

Но е факт че секса е повече от важен за взаимоотношенията м/у двама души ..
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
То тука всеки си изброи за идеалната жена, та и аз да кажа: за мен идеалната жена е тази, която не ме натоварва, тази, с която живеем заедно, но всеки си има своето късче самота (за почивка), тази, с която в кекса всичко ни се припокрива (и на двамата, не само на мен
) и тази, която ми има безгранично доверие както и аз на нея (двупосочно оправдано, без следене и скъпи апп-ове на айфоните
). Наясно съм, че в други очи тя няма да е перфектна или идеална, но съм и наясно че няма абсолютно перфектни и безпогрешни хора. И да, според мен за да върви една връзка, "кекса" е едно от основните неща, които трябва да са наред.
Но до тук не съм я намерил, може би всички занижаваме критериите си за единия "кекс", което ще се окаже най-големия проблем.

Но до тук не съм я намерил, може би всички занижаваме критериите си за единия "кекс", което ще се окаже най-големия проблем.