Инсталиране на Win7 x64 от USB

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Инсталиране на Win7 x64 от USB

Мнение от doomy525 » 15 Ное 2014, 1:00

То, че е така така е. Винаги досега така съм практикувал, но лаптопа се ползва от жена и се оплаква, че е бавен. Затова направих такова радикално решение с мен и моите принципи :lol: Обаче просто не ми се занимава пак цялата хамалогия..и то по специално с програмите след преинсталацията :cry: :mrgreen: Интересното е, че върви всичко друго перфектно..все едно на сегашните лаптопи да сложиш ХР :mrgreen:
Прикачвам три снимки..ако има някоѝ, който може да помогне нека не се срамува да пише :lol:
Има инсталирани драйвери за звука, за видеокартата и т.н., но защо ми дава звуците на windows-a в жълт удивителен? Драйверите за звука са SoundMAX HD и Arege..от сайта на HP ги свалих последните ъпдейти са за модела.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Ное 2014, 10:33

Нещо не ми се вижда да е правилно разпозната звуковата карта , уиндоските звуци ще излязат и с някакъв драйвер но коректната работа зависи от точния драйвер .В пропъртис на дивайса няма ли нещо за настройки ?НР са пословични с проблемните си драйвери така че най добре е някой който има такъв РС да каже кои ползва .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 15 Ное 2014, 13:48

Jordana написа:Нещо не ми се вижда да е правилно разпозната звуковата карта , уиндоските звуци ще излязат и с някакъв драйвер но коректната работа зависи от точния драйвер .В пропъртис на дивайса няма ли нещо за настройки ?НР са пословични с проблемните си драйвери така че най добре е някой който има такъв РС да каже кои ползва .

Съгласен съм :yes: Или евентуално да има някаква клавишна комбинация или бутон, който да се натиска за да проработи микрофона.
doomy525 написа:...

Колега с колко рам е това чудо ?
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 15 Ное 2014, 14:06

2GB и съм сложил 32 битова. Допреди това беше с ultimate пак 32бита, обаче му тежеше.. :mrgreen: не, че забива или нещо, а просто беше бавен. Затова и реших да сложа орязаната версия. Мислех да сложа убунто, но няма да се понрави интерфейса на госпожицата :) Ако може да дадете вие някакъв линк с драйвери за звуковата карта на въпросния модел (compaq 6720s), защото или аз нещо бъркам или явно е махната тая функция. И ся заради тая простотия пак ще трябва да се занимавам :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 15 Ное 2014, 18:37

doomy525 написа:2GB и съм сложил 32 битова. Допреди това беше с ultimate пак 32бита, обаче му тежеше.. :mrgreen: не, че забива или нещо, а просто беше бавен. Затова и реших да сложа орязаната версия. Мислех да сложа убунто, но няма да се понрави интерфейса на госпожицата :) Ако може да дадете вие някакъв линк с драйвери за звуковата карта на въпросния модел (compaq 6720s), защото или аз нещо бъркам или явно е махната тая функция. И ся заради тая простотия пак ще трябва да се занимавам :mrgreen:

Че той с 2 ГБ рам трябва да хвърчи, освен ако няма проблем с харда и да е на 100% натоварване. Ръгай му един Linux Mint с графична среда Cinnamon, сложи му един wine, kingsoft Office, VLC/SM player и оставяй жената да се кефи :mhihi:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Предишна

Назад към Извън Темата