Съвет относно операция на куче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Съвет относно операция на куче

Мнение от doomy525 » 04 Ное 2014, 23:32

Аз не ми е проблем, че не я носи. Просто голдъна гонят и топки /веднъж бяхме на един bbq дей до река Янтра и топката падна в реката..познайте кой я изкара като се има напредвид, че беше април месец и темп на водата 4-5 градуса :lol: /. Та за това, иначе изобщо не ми е целта за демонстрации.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Ное 2014, 3:24

За мен най-важното е кучето да ти е приятел а не роб.
Да ходи спокойно на повод , а когато е отвързан и навън ,като го повикаш да идва /с цел да не се плашат хората от него/

Аз даже моя умишлено го уча да не слуша и да е малко по-своенравен , но очевидно ми се падна самообучаващо се и изключително съобразително куче. :mhihi:
Като фиксира котка ме поглежда винаги - винаги чува "не" и до там ,дори и на метър от него да е.
Научен е да ми носи топката , да му бия дузпи докато пази и :shock: пак да ми носи топката .Е така на майтап стана още на 5-6 месеца.

Храната определено е проблем .Не е лаком и яде еднообразна храна , но за сега е наред.

За докторите едва ли ще кажа нещо ново. На повечето не им пука за животното а гледат само парите.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 15 Ное 2014, 17:02

@doomy525 - Минаха две седмици откакто пусна темата, как е малкия рабойник? Има ли видимо подобрение?
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 16 Ное 2014, 14:18

Тъкмо си мислех за тая тема :lol:
Малкия е наред вече, няма и помен от трамвата. Върна си правилното положение на крачето и нито куца, нито има изменения в походката. Тича като изтърван :mrgreen: Радвам се, че се размина наистина
Благодаря за мненията на всички :bchug:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 16 Ное 2014, 16:08

Пази го много, малки кучета са и са крехки. Поне докато не стане на година и 2-3 месеца внимавайте. След това пак, но основно от игра с по-големи кучета.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 16 Ное 2014, 16:12

Той се разбира много с другите животни..не знам как го прави, но оня ден си игра с две дого аржентинота :mhihi: вкъщи също си играе с голдъните и няма проблеми. Белята стана от това, че опита се качи на пейката, но повече няма да има такава възможност :)
Интересното е, че вече като го пускам без повода ходи до мен и около мен..на максимум 5-6 метра се отдалечава. Слуша много, вече си има стойката на типичния джак ръсел (с двата крака назаде и наострен напред) :D вчера се опита да изяде ъгъла на стената ама го хванах навреме и му дадох лакомство като казах НЕ и спира да прави каквото и да е било. Научи си и хигиенните навици да си ги върши навън (естествено в точни определени часове го извеждам) :)

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата