Съвет относно операция на куче
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Съвет относно операция на куче
Аз не ми е проблем, че не я носи. Просто голдъна гонят и топки /веднъж бяхме на един bbq дей до река Янтра и топката падна в реката..познайте кой я изкара като се има напредвид, че беше април месец и темп на водата 4-5 градуса
/. Та за това, иначе изобщо не ми е целта за демонстрации.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
За мен най-важното е кучето да ти е приятел а не роб.
Да ходи спокойно на повод , а когато е отвързан и навън ,като го повикаш да идва /с цел да не се плашат хората от него/
Аз даже моя умишлено го уча да не слуша и да е малко по-своенравен , но очевидно ми се падна самообучаващо се и изключително съобразително куче.
Като фиксира котка ме поглежда винаги - винаги чува "не" и до там ,дори и на метър от него да е.
Научен е да ми носи топката , да му бия дузпи докато пази и
пак да ми носи топката .Е така на майтап стана още на 5-6 месеца.
Храната определено е проблем .Не е лаком и яде еднообразна храна , но за сега е наред.
За докторите едва ли ще кажа нещо ново. На повечето не им пука за животното а гледат само парите.
Да ходи спокойно на повод , а когато е отвързан и навън ,като го повикаш да идва /с цел да не се плашат хората от него/
Аз даже моя умишлено го уча да не слуша и да е малко по-своенравен , но очевидно ми се падна самообучаващо се и изключително съобразително куче.

Като фиксира котка ме поглежда винаги - винаги чува "не" и до там ,дори и на метър от него да е.
Научен е да ми носи топката , да му бия дузпи докато пази и

Храната определено е проблем .Не е лаком и яде еднообразна храна , но за сега е наред.
За докторите едва ли ще кажа нещо ново. На повечето не им пука за животното а гледат само парите.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
@doomy525 - Минаха две седмици откакто пусна темата, как е малкия рабойник? Има ли видимо подобрение?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Тъкмо си мислех за тая тема
Малкия е наред вече, няма и помен от трамвата. Върна си правилното положение на крачето и нито куца, нито има изменения в походката. Тича като изтърван
Радвам се, че се размина наистина
Благодаря за мненията на всички

Малкия е наред вече, няма и помен от трамвата. Върна си правилното положение на крачето и нито куца, нито има изменения в походката. Тича като изтърван

Благодаря за мненията на всички

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Пази го много, малки кучета са и са крехки. Поне докато не стане на година и 2-3 месеца внимавайте. След това пак, но основно от игра с по-големи кучета.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Той се разбира много с другите животни..не знам как го прави, но оня ден си игра с две дого аржентинота
вкъщи също си играе с голдъните и няма проблеми. Белята стана от това, че опита се качи на пейката, но повече няма да има такава възможност 
Интересното е, че вече като го пускам без повода ходи до мен и около мен..на максимум 5-6 метра се отдалечава. Слуша много, вече си има стойката на типичния джак ръсел (с двата крака назаде и наострен напред)
вчера се опита да изяде ъгъла на стената ама го хванах навреме и му дадох лакомство като казах НЕ и спира да прави каквото и да е било. Научи си и хигиенните навици да си ги върши навън (естествено в точни определени часове го извеждам) 

Интересното е, че вече като го пускам без повода ходи до мен и около мен..на максимум 5-6 метра се отдалечава. Слуша много, вече си има стойката на типичния джак ръсел (с двата крака назаде и наострен напред)

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3