Проблем с MS WORD

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Проблем с MS WORD

Мнение от hpnotic2 » 23 Ное 2014, 16:27

Здравейте колеги.Имам следният проблем с Word.Проблемът е ,че пиша на SAMSUNG GALAXY TAB с external клавиатура и използвам Polaris office.Въпросната програма ми запазва документите в doc или docx формати и аз си ги изпращам на пощата и ги свалям на компютъра.Днес обаче исках да си принтирам написаното и ми излезе следният надпис "Полетата на раздел 1 са зададени извън зоната за печат на страницата" и ме пита дали искам да продължа.Цъкнах, че искам и текстът излезе хоризонтално и бяха орязани горните 4 и долните 4 реда.
Някакви идеи как да направя така, че да се принтира нормално, защото става дума за доста информация.
Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Re: Проблем с MS WORD

Мнение от k.milanov » 23 Ное 2014, 16:43

От функциите отгоре влез в оформление на страницата. И след това виж - граници и полета :yes:
Според мен от таблета просто ги разпъва на максимум по листа и за това ти ги орязва, понеже принтера не може да принтира от ръба на листа, а от по-надолу.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Re: Проблем с MS WORD

Мнение от hpnotic2 » 23 Ное 2014, 16:50

Опитах го това, но не става.Проблемът си го реших по-трудния начин :D .Направих нов документ и копирах информацията от този, който се орязва в новия и цъкнах keep text only.Така при принтиране няма проблем.

Назад към Извън Темата