Проблем с MS WORD
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Проблем с MS WORD
Здравейте колеги.Имам следният проблем с Word.Проблемът е ,че пиша на SAMSUNG GALAXY TAB с external клавиатура и използвам Polaris office.Въпросната програма ми запазва документите в doc или docx формати и аз си ги изпращам на пощата и ги свалям на компютъра.Днес обаче исках да си принтирам написаното и ми излезе следният надпис "Полетата на раздел 1 са зададени извън зоната за печат на страницата" и ме пита дали искам да продължа.Цъкнах, че искам и текстът излезе хоризонтално и бяха орязани горните 4 и долните 4 реда.
Някакви идеи как да направя така, че да се принтира нормално, защото става дума за доста информация.
Благодаря предварително.
Някакви идеи как да направя така, че да се принтира нормално, защото става дума за доста информация.
Благодаря предварително.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Проблем с MS WORD
От функциите отгоре влез в оформление на страницата. И след това виж - граници и полета
Според мен от таблета просто ги разпъва на максимум по листа и за това ти ги орязва, понеже принтера не може да принтира от ръба на листа, а от по-надолу.

Според мен от таблета просто ги разпъва на максимум по листа и за това ти ги орязва, понеже принтера не може да принтира от ръба на листа, а от по-надолу.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Re: Проблем с MS WORD
Опитах го това, но не става.Проблемът си го реших по-трудния начин
.Направих нов документ и копирах информацията от този, който се орязва в новия и цъкнах keep text only.Така при принтиране няма проблем.

3 мнения
• Страница 1 от 1