пътуване до Априлци
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
пътуване до Априлци
Очертава ми се скоро едно пътуване до там и се чудя дали да мина по магистралата или по подбалланската? Някой да сподели кой път е по-хубав?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: пътуване до Априлци
Значи, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по магистралата и от там, слизаш на отбивката за априлци. Пътя е чисто нов, на 1 година. С много готини гледки и т.н. Няма да сбъркаш 
пс: Ако ти се разкарва още няколко км, слезни на отбивката на Троян и се върни назад до Казачево и от там за Априлци.

пс: Ако ти се разкарва още няколко км, слезни на отбивката на Троян и се върни назад до Казачево и от там за Априлци.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
И двата пътя са хубави. Разстоянието е почти еднакво.
През магистралата ще имаш предимство със скоростта, респективно времето, ако няма задръстване на ремонтите по Витиня. След това е малко натоварено, в зависимост от часовия интервал. Има къде да се спре, да се яде, пие кафе и т.н.
През подбалканския ще имаш приятни гледки, преход през Беклемето, което за мен винаги е повод за добро настроение, но не поради причината, която повечето ще си помислят. В Троян има табели за Априлци... тук там, но няма как да се объркаш. В краен случай гледай къде пише Севлиево - всички табели са за пътя през селата.
Ако ти е първо ходене, мини през магистралата. Във Дебнево, за където спомена колегата, има табела. В краен случай ще излезеш преди Троян, но ако пътя стане толкова тесен, че с огледалата обираш храстите, значи си подминал отбивката
И да не забравяме, че най-хубавото нещо на Априлци е, че е близо до Гумощник
През магистралата ще имаш предимство със скоростта, респективно времето, ако няма задръстване на ремонтите по Витиня. След това е малко натоварено, в зависимост от часовия интервал. Има къде да се спре, да се яде, пие кафе и т.н.
През подбалканския ще имаш приятни гледки, преход през Беклемето, което за мен винаги е повод за добро настроение, но не поради причината, която повечето ще си помислят. В Троян има табели за Априлци... тук там, но няма как да се объркаш. В краен случай гледай къде пише Севлиево - всички табели са за пътя през селата.
Ако ти е първо ходене, мини през магистралата. Във Дебнево, за където спомена колегата, има табела. В краен случай ще излезеш преди Троян, но ако пътя стане толкова тесен, че с огледалата обираш храстите, значи си подминал отбивката

И да не забравяме, че най-хубавото нещо на Априлци е, че е близо до Гумощник

- Kroki
- Дон Кроки
-
sapio написа:И да не забравяме, че най-хубавото нещо на Априлци е, че е близо до Гумощник
Аре стига бре

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sapio
- младши ентусиаст
-
Хаха, аз го написах на майтап, защото никой не е чувал това, а то ...
Така както го обясняваш трябва да сме съвсем на близо. Ще ти пиша на лични, да не стане наплив от желаещи да го посетят
Така както го обясняваш трябва да сме съвсем на близо. Ще ти пиша на лични, да не стане наплив от желаещи да го посетят

- Kroki
- Дон Кроки
-
Няма да е лошо, все пак имаме 3 или 4-ма загинали на Титаник и 1 оцелял. Както и паметник в тяхна чест. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sapio написа:Хаха, аз го написах на майтап, защото никой не е чувал това, а то ...
Да бе,баш никой да не е слушал за Гумущник,даже от Троян , като изпуснах рейса с един приятел по нощите ходехме пеша до въпросното село ...и всичко това заради пустия алкохол и разврат

- sapio
- младши ентусиаст
-
Алкохол може и да сте намерили, но за разврата няма да питам, защото не съм сигурен дали искам да знам отговора :o.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sapio написа:Алкохол може и да сте намерили, но за разврата няма да питам, защото не съм сигурен дали искам да знам отговора :o.
Ако е към мен , все пак става въпрос преди доста години, лятото, по това време дори имаше едно преди гумущник,Орешака мисля че беше ,та там ставало най-забавната "дискотека"...
Но това бе в миналото,предполагам че горните две села,заедно с целият окръг е вече мъртвило
- sapio
- младши ентусиаст
-
Да, колега Димитров, към теб беше, в рамките на шегата
Но Орешака си е като квартал на Троян. Имаше дискотеки, девойки, местни батки, въобще някакъв живот. В комбинация с приходящите "играчи" от близките села картината приличаше на шедьовър на Салвадор Дали - яко мазало
. Докато в Гумощник пиене винаги е имало, но за разврата или просто за свалки, отдавна е било с кой каквото си доведе. 
Имаше големи веселби преди много години. За щастие или не, Гумощник се превръща в нелоша дестинация за почивка на по-улегнали хора. Много виладжии се пренесоха там да живеят. Красиво и спокойно е. Недостатък, според посетителите, е липсата на места за настаняване в селото. Като цяло няма какво да се прави - забележителностите се разглеждат за по-малко от ден.
За мен лично, Априлци също е странна дестинация за почивка, но пък на доста хора знам, че им е харесало.

Имаше големи веселби преди много години. За щастие или не, Гумощник се превръща в нелоша дестинация за почивка на по-улегнали хора. Много виладжии се пренесоха там да живеят. Красиво и спокойно е. Недостатък, според посетителите, е липсата на места за настаняване в селото. Като цяло няма какво да се прави - забележителностите се разглеждат за по-малко от ден.
За мен лично, Априлци също е странна дестинация за почивка, но пък на доста хора знам, че им е харесало.
10 мнения
• Страница 1 от 1