Така наречения "Черен петък"
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Така наречения "Черен петък"
Kroki написа:Снимката е взета от заека. Правете си изводите..
Не виждам да има отстъпка в емаг на този телевизор, докато в техномаркет има ...? Ква е драмата?

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Издирвам тв за подарък,32 инча и викам аре в емаг първи да целна такъв телевизор.
В момента в който го отвориха сайта им, в тоя момент виждам желаният телевизор , избирам го за части от секундата...и хоп, нямало наличност...
Хайде де, баси измамата,очевидно е само един такъв телевизор,ама едва ли е имало по-бързо избиране на тази стока, където веднага се породиха съмнения в мен разбира се за някаква вътрешна далаверка.
Иначе имаше неща на промоция,гледах едно ссд диск ,викам "я да пробвам" и отново камък, това вече е възможно вече и да съм се забавил заради телевизора (10 мин от пускането на сайта)
Имаше стоки с добри отстъпки,но имаше и много с такива смешни отстъпки, като се има в предвид първоначалната цена, която беше надута...
Все пак си е българска работа.
По повод телевизора,реших да скоча и в технополис,маркет и зора...Пише че има някакви промоции, но и там смешна работа.
Все пак не сме в щатите с отстъпки по -80 %.
Няй вероятно ще се обръщам към амазон ( с адрес за доставка Лондон) или ибей оферти от търговци, тука у нас дори и да дойде някой чужденец да развива бизнес, веднага става "българин" по бизнес нюх
В момента в който го отвориха сайта им, в тоя момент виждам желаният телевизор , избирам го за части от секундата...и хоп, нямало наличност...
Хайде де, баси измамата,очевидно е само един такъв телевизор,ама едва ли е имало по-бързо избиране на тази стока, където веднага се породиха съмнения в мен разбира се за някаква вътрешна далаверка.
Иначе имаше неща на промоция,гледах едно ссд диск ,викам "я да пробвам" и отново камък, това вече е възможно вече и да съм се забавил заради телевизора (10 мин от пускането на сайта)
Имаше стоки с добри отстъпки,но имаше и много с такива смешни отстъпки, като се има в предвид първоначалната цена, която беше надута...
Все пак си е българска работа.
По повод телевизора,реших да скоча и в технополис,маркет и зора...Пише че има някакви промоции, но и там смешна работа.
Все пак не сме в щатите с отстъпки по -80 %.
Няй вероятно ще се обръщам към амазон ( с адрес за доставка Лондон) или ибей оферти от търговци, тука у нас дори и да дойде някой чужденец да развива бизнес, веднага става "българин" по бизнес нюх

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Споко де, не ги мисли схемите, за Коледа все ще излезне някой

Ubi dubium, ibi libertas
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
hell's angel написа:Споко де, не ги мисли схемите, за Коледа все ще излезне някой![]()
И аз на това разчитам ,че да зарадвам един пенсионер

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
UBAH5 написа:..
Драмата е, че 2-3 дена преди този прословут петък в Емаг качиха цените, и после 20% надолу и е страшна оферта.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Снимката е взета от заека. Правете си изводите..
Колега в друга верига ли работиш. Ето цената днес на въпросният телевизор в Емаг. http://www.emag.bg/televizor-led-samsun ... DC5C6BBBM/ . И да беше такава цената, веднага ще те оборя. В снимките които си постнал в емаг цената е нормална, в техномаркета е на ПРОМОЦИЯ. Или си невеж по тези неща или правиш лоша реклама.
п.п. Не бях прочел последните коментари. Сега разбрах. Kroki има дял в някоя конкурентна фирма.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да имам 50% дял в Зора
Спрете с тия наркотици.
Може и прав да си, не знам. Това си е лично мое мнение и споделям.

Спрете с тия наркотици.
Може и прав да си, не знам. Това си е лично мое мнение и споделям.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Да,за телевизорите (че днес ме е яд на тая тема) може и да му сложат 90% отстъпка и да напишат после "изчерпан"
За мен това си е реклама, каквато цели потребители да влезнат в сайта и да купят нещо само защото са влезнали.
Примерно,вместо да дам 100к за реклама по тв, където я някой после се възползва или не, давам 80к в реклама на събитието и останалите 20к в намаление на няколко продукта, като за да не се увътря съм взел по 1 бройка от артикул или реално имам 30 добре намалени артикула от 10 000.
Чудесна стратегия за по принцип овчата същност на хората.
Всичко юруш на сайта и като така и така си вътре си вземеш нещо.
Я вижте сайта "Алиекспес" ,на черният петък направи близо 9 милиарда $ ,като имаше огромни намаления до около 80% ,доста хора познати се възползваха от офертите им.
За мен това си е реклама, каквато цели потребители да влезнат в сайта и да купят нещо само защото са влезнали.
Примерно,вместо да дам 100к за реклама по тв, където я някой после се възползва или не, давам 80к в реклама на събитието и останалите 20к в намаление на няколко продукта, като за да не се увътря съм взел по 1 бройка от артикул или реално имам 30 добре намалени артикула от 10 000.
Чудесна стратегия за по принцип овчата същност на хората.
Всичко юруш на сайта и като така и така си вътре си вземеш нещо.
Я вижте сайта "Алиекспес" ,на черният петък направи близо 9 милиарда $ ,като имаше огромни намаления до около 80% ,доста хора познати се възползваха от офертите им.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2