Не Ви ли дразнят нерегулираните фарове?
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Не Ви ли дразнят нерегулираните фарове?
Mollov написа:Те от КАТ могат много лесно да изкарват законно пари от такива индивиди... като връчат по една машина за тестове на фарове на няколко патрулки... само в София да ги има и да спират за проверка при съмнение за нерегулирани фарове... ще си изкарат бюджета за нула време...
КАТ могат само да прибират пари, като стане въпрос за дейности по превенция - в русия съм.
Нещата лесно може на ГТП да се изгладят с по-затегнати проверки на фарове, спирачки, ако щете и гуми. Ама и там същия проблем с прибирането на парите го има и оставаме в един затворен кръг.
ивчо написа:Нали се сещаш, че шапкарите вече правеха такава акция ..
Спряха ме и мен с 34-ката тогава ..
И ме изкараха нерегулиран![]()
Само го попитах на какъв процент е настроена машината, и си замълчаха !
Акт не ми писаха де![]()
Та както е писано - всеки инструмен в ръцете на невежия е едно желязо !
С машината трябва да им връчат и справка коя кола с каквъ процент наклон е на фаровете ...
Не да ми мерят 1.5 и нагоре и да се правят на ущипани !
Той процента на наклон го има написан на самия фар на повечето, или набит на планката с шасито и осите, като при БМВ.
Ама милиционерите като цяло не са от най-умните хора и тия неща не ги знаят много много

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
b00st написа:Той процента на наклон го има написан на самия фар на повечето, или набит на планката с шасито и осите, като при БМВ.
Ама милиционерите като цяло не са от най-умните хора и тия неща не ги знаят много много
може да им спретнат една двучасова лекция, преди акцията за да знаят

offtopic:
хубаво е, всичко да е наред и нещата да вървят по канален ред, но... все не става

а КАТ е крайно време да започнат да се занимават с това за което са създадени - РЕГУЛИРАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО и ПРЕВЕНЦИЯ!
а не да събират пари за държавата...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
b00st написа:КАТ могат само да прибират пари, като стане въпрос за дейности по превенция - в русия съм.
Нещата лесно може на ГТП да се изгладят с по-затегнати проверки на фарове, спирачки, ако щете и гуми. Ама и там същия проблем с прибирането на парите го има и оставаме в един затворен кръг.
Доста по-лесно ще стане през КАТ, от колкото през ГТП пунктовете... най-малкото в КАТ може да им направят едно обучение и нещата да станат... предвид потенциалният приход, който неминуемо ще се получи... както са тръгнали с по 2 патрулки и 16 камери, едва ли ще има опция за рушвети при наличието на нарушение... или поне ще е доста по-трудно...