Новост при данък МПС
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Новост при данък МПС
Промени в редица данъчни закони прие в последните два дни Народното събрание. Една от промените е :
"От 1 януари 2015 г. всички хора, които купуват, прехвърлят или отписват своите МПС, няма да е необходимо да ходят до местната данъчна администрация, а е достатъчно да направят това в КАТ. Оттам всички промени по електронен път ще бъдат предавани на съответната администрация, тя ще определи размера на данъка, ако става дума за ново превозно средство, и ще го съобщи на своя данъкоплатец", коментира още Стоянова.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Новост при данък МПС
Доживяхме
Да видим как ще го осъществят, все пак да не прибързваме с радоста

Да видим как ще го осъществят, все пак да не прибързваме с радоста

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Разгеле како Пенке ! 21век , още недоумявам като как не могат си приберат парите от данъци пък само мрънкат, че нямало кеш . Едни 3 лева съм им дължал за кола продадена преди 5 години и аз не знам за какво е като при прехвърлянето по закон трябваше всичко да е изчистено ама някъде там ги имало записани тез пари. Коли нерегистрирани в данъчно и за тах не знаят нищо и мълчат ....дано сега имат някаква яснота най-после кое какво. Тез пък от КАТ редовно ти заявяват , че не си си платил някоя глоба при все че си го направил години преди това и искат бележки, колко хора изгоряха и тази практика продължава
, все не можели да въведат в "системата" информацията . С няколко почивки през час и половина и до 16.00 максимум работно време няма да как да стане ,мдаааа.

vladobate написа:Разгеле како Пенке ! 21век , още недоумявам като как не могат си приберат парите от данъци пък само мрънкат, че нямало кеш . Едни 3 лева съм им дължал за кола продадена преди 5 години и аз не знам за какво е като при прехвърлянето по закон трябваше всичко да е изчистено ама някъде там ги имало записани тез пари. Коли нерегистрирани в данъчно и за тах не знаят нищо и мълчат ....дано сега имат някаква яснота най-после кое какво. Тез пък от КАТ редовно ти заявяват , че не си си платил някоя глоба при все че си го направил години преди това и искат бележки, колко хора изгоряха и тази практика продължава, все не можели да въведат в "системата" информацията . С няколко почивки през час и половина и до 16.00 максимум работно време няма да как да стане ,мдаааа.
В КАТ Варна е същото положение- фишове и актове, които вече съм платил им излизало, че не съм и ме караха да им нося бележките. Добре че по случайност ги пазех ...
5 мнения
• Страница 1 от 1