Пътуване до Израел
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Пътуване до Израел
Значи ще съм 4 дена във Израел (тел авив) за нова година при един приятел и имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако ми дадете малко полезна информация.
1. Няма да плащам за хотели и престой и въпроса колко пари ми трябват на ден е много индивидуален но споделете вие какво мислите.. Колко са нужни на ден за приятно изкарване като говоря пълна програма - кола под наем ( евтина) , алкохол , наркотици , дискотеки. Ще ми стигнат ли 450-500 долара за тези 4 дни което се равнява на 1 756 шекела местна валута или ще трябват още.
2. Реално колко опасно е да се ходи на места където се събират много хора на куп защото съм чувал че атентати се случват най-често именно на такива места.
3.При влизане в Израел се разрешава внос на лични вещи, концентриран алкохол до 2 бутилки, както и не повече от 2 стека цигари. Това да го разбирам че мога да взема 2 johnnyta по литър от София и няма да ми правят проблеми така ли?
4. Може ли да се посетят пълноценно повечето забележителности за 4 дена като се комбинира със купонясване а не изцяло туристически подход.
5.Тъп въпрос но ще си го задам - Имам египетски татус на ръката може ли да ме гледат на криво заради него
6. Има ли проблем с паркиране на кола в центъра на Тел-Авив? Има ли паркинги и какво са цените, има ли свободно паркиране ако се намери място. И същото ме интересува и за Йерусалим. Плажовете плащат ли се като тук в БГ за чадъри и т.н.?
1. Няма да плащам за хотели и престой и въпроса колко пари ми трябват на ден е много индивидуален но споделете вие какво мислите.. Колко са нужни на ден за приятно изкарване като говоря пълна програма - кола под наем ( евтина) , алкохол , наркотици , дискотеки. Ще ми стигнат ли 450-500 долара за тези 4 дни което се равнява на 1 756 шекела местна валута или ще трябват още.
2. Реално колко опасно е да се ходи на места където се събират много хора на куп защото съм чувал че атентати се случват най-често именно на такива места.
3.При влизане в Израел се разрешава внос на лични вещи, концентриран алкохол до 2 бутилки, както и не повече от 2 стека цигари. Това да го разбирам че мога да взема 2 johnnyta по литър от София и няма да ми правят проблеми така ли?
4. Може ли да се посетят пълноценно повечето забележителности за 4 дена като се комбинира със купонясване а не изцяло туристически подход.
5.Тъп въпрос но ще си го задам - Имам египетски татус на ръката може ли да ме гледат на криво заради него

6. Има ли проблем с паркиране на кола в центъра на Тел-Авив? Има ли паркинги и какво са цените, има ли свободно паркиране ако се намери място. И същото ме интересува и за Йерусалим. Плажовете плащат ли се като тук в БГ за чадъри и т.н.?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Пътуване до Израел
Малко странно ми се вижда да питаш тук, където я има кой да каже нещо, я не, а приятелят ти който живее там, не го питаш за тези неща. 

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
alekangg написа:Малко странно ми се вижда да питаш тук, където я има кой да каже нещо, я не, а приятелят ти който живее там, не го питаш за тези неща.
Ами приятеля ми е войник и режима му е от база на база и в пустинята. Просто питам тука ако има хора които са ходили и могат да споделят малко опит или са запознати с някои от нещата по-горе.
Ако няма такива здраве да е

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Щом и наркотици включваш в празнуването, не виждам как ще стигнат 450-500 долара
Да не тръгнеш от тук да ги мъкнеш, че спипат ли те дупе да ти е яко

Да не тръгнеш от тук да ги мъкнеш, че спипат ли те дупе да ти е яко
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Само к**ва не видях в менюто
П.С. За татуса не се притесняваи,най много да ти отрежат ръката

П.С. За татуса не се притесняваи,най много да ти отрежат ръката

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Аз съм ходил и трябва да имаш предвид че там е едно от най-затегнатите летища от към проверки.Освен ако не си евреин...

MaxMeyer написа:Освен ако не си евреин...
или иначе казано ешкенази

п.с - колега гледай да не караш нови коли там, че ще трябва да научиш и тяхното ЗЗДП.
п.с2 - увеличи парите, че от наркотиците няма да ти стигнат тея четир-пестин долара

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

7 мнения
• Страница 1 от 1