Ще ходим на гости в Москва....
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ще ходим на гости в Москва....
Колеги, очертава се да караме Новата година в Москва. Утре ни е полетът и на 12 януари се прибираме. Аз имам бизнес партньори там. Лятото идваха тук на море, имам Наблюдения и все пак да Ви попитам... Приготвил съм им малко български вина за проба.. Не са полусладки, макар че знам че те обожават сладките,които при нас не струват нищо. Приготвил съм им главно бели и червени. Исках да Ви попитам за алкохола. ' Слънчев бряг' задължително,защото го харесват,но се чудя за бренди 'плиска' 7 годишното в червената кутия... Лошото е, че с тези кутии и вина като кг стават много,а в самолета разрешават до 23 кг в багажното и 10 кг ръчен багаж в самолета. Питането ми е на брендито ли да наблегна или на вината.... Дайте ми идеи,а също и някой друг алкохол, който обичат, но без разните им водки там и уискита.... Говорим за Българско производство.
Предварително ви благодаря.
Предварително ви благодаря.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Re: Ще ходим на гости в Москва....
Ти си провери първо какъв е лимита за количеството пренасян алкохол преди да повлечеш цяла изба натам 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Колега, от София може да излетиш с повечко алкохол, но не знам в Москва как ще те посрещнат местните митничари.
Освен това вземи нещо качествено, а не Слънчев бряг, който си е чисто менте вече. Аз при такива пътувания пазарувам оттук, но вече си изтървал влака:
http://www.meik98wines.com/
Не мога да ти кажа тази вечер откъде може да вземеш? Пуснал си темата по никое време.
Алкохола задължително трябва да е в багажа за багажното, а не в ръчния. Може да купиш и в Duty Free на летището, но цените са високи. Предимството е, че ще пътува с теб в салона и не влиза в позволените килограми. Задължително искаш от този, който е за пътуващи извън ЕС защото е с по-ниска цена. Ще ти поискат бордната карта.
Най-добрите български са Euxignac и Black Sea Gold. Въпросът е с какви финанси разполагаш и правилно си се ориентирал, че братята обичат българския коняк. Виното също, но не си заслужава да го мъкнеш.
Приятно изкарване!

Освен това вземи нещо качествено, а не Слънчев бряг, който си е чисто менте вече. Аз при такива пътувания пазарувам оттук, но вече си изтървал влака:
http://www.meik98wines.com/
Не мога да ти кажа тази вечер откъде може да вземеш? Пуснал си темата по никое време.
Алкохола задължително трябва да е в багажа за багажното, а не в ръчния. Може да купиш и в Duty Free на летището, но цените са високи. Предимството е, че ще пътува с теб в салона и не влиза в позволените килограми. Задължително искаш от този, който е за пътуващи извън ЕС защото е с по-ниска цена. Ще ти поискат бордната карта.
Най-добрите български са Euxignac и Black Sea Gold. Въпросът е с какви финанси разполагаш и правилно си се ориентирал, че братята обичат българския коняк. Виното също, но не си заслужава да го мъкнеш.
Приятно изкарване!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Благодаря ,колеги на всички които ме ориентираха. Купих бяло вино по една от ''сайкъл''-ите-гевюртцтраминер и вионел , ''совиньон бланг'' на Хан Крум , ''траминер'', ''виа диагоналис '' и на Търговище тази новата серия на ''зодиак'' и от шато карнобат бяло и червено по една бутилка ,от червено- сладко манастирско шушукане и специална резерва на Асеновград и три бутилки коняк - ''плиска '' 5 годишно, ''бляк сий голд'' и едно ''плиска'' с червена кутия - 7 годишно... Надявам се не съм прекалил, ама багажа го заковах точно на 23 кг за багажното , а другата голяма торба от 10 кг остана за ръчен багаж с мен в самолета
) Весело изкарване на Новогодишните празници и много усмивки от мен и благоденствие .........
))

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Е-е-е, мечта! Приятно изкарване и ни почерпи с една снимка от Червения!

Без страх, без спирачка!
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
няма какво да ти кажат за багажа, ако е с малко отгоре, само се усмихвай 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
sineok_pi4_ написа:Благодаря ,колеги на всички които ме ориентираха. Купих бяло вино по една от ''сайкъл''-ите-гевюртцтраминер и вионел , ''совиньон бланг'' на Хан Крум , ''траминер'', ''виа диагоналис '' и на Търговище тази новата серия на ''зодиак'' и от шато карнобат бяло и червено по една бутилка ,от червено- сладко манастирско шушукане и специална резерва на Асеновград и три бутилки коняк - ''плиска '' 5 годишно, ''бляк сий голд'' и едно ''плиска'' с червена кутия - 7 годишно... Надявам се не съм прекалил, ама багажа го заковах точно на 23 кг за багажното , а другата голяма торба от 10 кг остана за ръчен багаж с мен в самолета) Весело изкарване на Новогодишните празници и много усмивки от мен и благоденствие .........
))
ееейй Васко нарочихте ги тия руснаци за алкохолици и тва е

да им беше взел по едно магнитче за хладилник с изглед от асеновград

весело посрещане на новата година,а тая тема ще я бочна след празниците

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
sineok_pi4_ написа:Благодаря ,колеги на всички които ме ориентираха. Купих бяло вино по една от ''сайкъл''-ите-гевюртцтраминер и вионел , ''совиньон бланг'' на Хан Крум , ''траминер'', ''виа диагоналис '' и на Търговище тази новата серия на ''зодиак'' и от шато карнобат бяло и червено по една бутилка ,от червено- сладко манастирско шушукане и специална резерва на Асеновград и три бутилки коняк - ''плиска '' 5 годишно, ''бляк сий голд'' и едно ''плиска'' с червена кутия - 7 годишно... Надявам се не съм прекалил, ама багажа го заковах точно на 23 кг за багажното , а другата голяма торба от 10 кг остана за ръчен багаж с мен в самолета) Весело изкарване на Новогодишните празници и много усмивки от мен и благоденствие .........
))
Весело изкарване и на връщане да напълниш багажа с водка от там.

9 мнения
• Страница 1 от 1