Проследяване на пратка
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проследяване на пратка
Не е задължително.
Пристигала ми е пратка от Китай с холандските пощи и наистина нямах инфо за пратката никъде, докато не влезе в Холандия.
Спомням си, че пътува по-дълго от обичайното време и писах на китаеца, но той ми каза да не се притеснявам от това, че няма движение по тракинга.
Не знам какъв е механизма да ползват холандски пощи, но съм забелязал, че електроника /телефони, таблети, ГПС-и/ пътуват почти винаги с холандски или шведски пощи
Няма и нищо нелогично в това, че ще отиде първо в Холандия и след това в БГ.
Нещата не се движат директно Пекин-София.
Имах случай на пратка с китайски пощи, която вися 10 дни в Дъблин.
Пристигала ми е пратка от Китай с холандските пощи и наистина нямах инфо за пратката никъде, докато не влезе в Холандия.
Спомням си, че пътува по-дълго от обичайното време и писах на китаеца, но той ми каза да не се притеснявам от това, че няма движение по тракинга.
Не знам какъв е механизма да ползват холандски пощи, но съм забелязал, че електроника /телефони, таблети, ГПС-и/ пътуват почти винаги с холандски или шведски пощи

Няма и нищо нелогично в това, че ще отиде първо в Холандия и след това в БГ.
Нещата не се движат директно Пекин-София.
Имах случай на пратка с китайски пощи, която вися 10 дни в Дъблин.

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
На мен рекорда ми беше пратка от Кирай, поръчана началото на Ноември да ми пристигне края на Март тук.
Даже я бях забравил защото беше нещо малко ... и като получих известие от пощенския клон се изненадах..
Даже я бях забравил защото беше нещо малко ... и като получих известие от пощенския клон се изненадах..
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Пратката най-после дойде...Ако реша да му я върна,парите ще ми бъдат върнати когато той си я получи обратно-след месец път или когато му дам проследяващ номер?100% от сумата ли ще ми върне?Предполагам пътните разходи по връщането са за моя сметка?И след като съм написал негативен feedback имам ли право да си искам парите обратно?

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2