142 години от обесването на Василъ Лѣвскій!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: 142 години от обесването на Василъ Лѣвскій!
drago_pavlov написа::OT:Kris написа:Ти, защо пишеш тогава в български племенен форум ?!?
Бегай да пишеш и да казваш на другите народи как си се измъкнал от проблемите и сега си добре при тях.
Пиша където искам, казвам каквото искам - така повелява Конституцията.
Как съм се измъкнал от проблемите и колко съм добре е лично моя работа. И съм го направил тук, а не при "тях", които и да са те...
И в крайна сметка това няма нищо общо с народопсихологията на това робско, тъпо и завистливо племе...
Ако Левски или Ботев видят някак, от някъде, с какви неандерталци е населена замята, за която са умрели, ще се обърнат в гроба...
Ем не ти харесва, ем така пише в конституцията ( на едно гадно племе) ???
И много ми е интересно, що си мислиш че по времето на Левски не е имало такива хора? Имало е и то много, но това е идеята, че Тези хора са успели да ги убедят, кое е право и да не са такива. А не са седяли отстрани и да се оправят с лично тяхна си работа. И за тази цел са дали живота си. Както и по този начин са успели да вдъхнат вяра и сили на един цял народ да се въздигне срещу неправдите. А не са седяли да казват как това е едно гадно продажно плене, щото са сложили фесовете, и да си се оправят сами.
Както и да е нямам намерение да спориме точно тук и точно за това.
Поклон пред тези велики и смели българи.
Поклон пред паметта на Апостола!

..Bayerische Motoren Werke..

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Интересно, други народи си търсят герои, а ние се чудим, как да заплюем нашите.
Поклон
Другото интересно, преди време тема за човек с разстройство беше предизвикала повече интерес от тази.
Успех БЪЛГАРИ.
Поклон

Другото интересно, преди време тема за човек с разстройство беше предизвикала повече интерес от тази.
Успех БЪЛГАРИ.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Lenco написа:Интересно, други народи си търсят герои, а ние се чудим, как да заплюем нашите.
Поклон![]()
Успех БЪЛГАРИ.
Ето това потвърждава думите на колегата, дето каза, че сме пълна трагедия.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
CTORH написа: Те просто знаят, че някога е имало такъв човек и в един момент турците са го заловили и обесили... и дотам.
Точно обратните впечатления имам. В една група във фейса ме нарекоха родоотстъпник, защото пуснах цитат от писмото до Каравелов, в което пише за убийството на калфата в Кърджали.
Левски е икона и не разбирам за какво е тоя хейт - всички знаят, трябва ли в автомобилен форум да има 100 000 прегледа и 500 000 емотикони с поколони?
Това ли е патриотизъм?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И освен всичко друго...кому е нужно и как въобще на някой му е дошла идеята за заря по този случай.
Това е един от най-тежките дни за България, когато загива един Българин.
Това е ден за траур за България и българите, не трябва да има празненства и някакви тържества.
Въобще много странно се получава, честват се дни, в които е починал/загинал човека и то по някакъв помпозен начин.
Това е един от най-тежките дни за България, когато загива един Българин.
Това е ден за траур за България и българите, не трябва да има празненства и някакви тържества.
Въобще много странно се получава, честват се дни, в които е починал/загинал човека и то по някакъв помпозен начин.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
ПОКОЛОН
Васил Левски е най-великата личност за България(поне за мен.) Замисляли ли сте се ,че за него няма хубав,добре направен филм. Онези дни имаше премиера на филма''Дякона Левски". Не искам да бъда критичен,но за мен това е далеч от хубав,стойносттен филм за Левски.
Според мен трябва да се направи високобюджетен,исторически базиран филм от няколко части,който да бъде така ясен и подробен,че дори чужденец да го гледа да разбере за делата му. Че повечето стари бг исторически филми са така направени,че ако не си наясно с историята вероятноста да разбереш нещо е нищожна. Николай Хайтов изследваше живота и делата на Дякона. Доколкото съм чел,Хайтов се беше заканил да направи филм за Левски,но за съжаление не се случи. В холивуд,защото си нямат кой знае каква история,правят филми за гръцката митология,за рим,за викинги,легенди приказки и т.н. А ние си нямам качествен филм за Левски. Филм от който публиката да настръхне.
Васил Левски е най-великата личност за България(поне за мен.) Замисляли ли сте се ,че за него няма хубав,добре направен филм. Онези дни имаше премиера на филма''Дякона Левски". Не искам да бъда критичен,но за мен това е далеч от хубав,стойносттен филм за Левски.
Според мен трябва да се направи високобюджетен,исторически базиран филм от няколко части,който да бъде така ясен и подробен,че дори чужденец да го гледа да разбере за делата му. Че повечето стари бг исторически филми са така направени,че ако не си наясно с историята вероятноста да разбереш нещо е нищожна. Николай Хайтов изследваше живота и делата на Дякона. Доколкото съм чел,Хайтов се беше заканил да направи филм за Левски,но за съжаление не се случи. В холивуд,защото си нямат кой знае каква история,правят филми за гръцката митология,за рим,за викинги,легенди приказки и т.н. А ние си нямам качествен филм за Левски. Филм от който публиката да настръхне.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Първо да съберем костите на тоя велик българин , да се знае къде са и да бъдат поставени на почит .Па тогава да правим холивудски продукции .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2