Плащане за разширяване на аудиторията на Facebook страница?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Плащане за разширяване на аудиторията на Facebook страница?

Мнение от Bokrael » 22 Фев 2015, 9:11

Здравейте, имам следния казус и незнам как да процедирам. Имам ФБ страницата, която исках да разпространя чрез ФБ реклама за да я харесат повече хора. Имам дебитна карта и първоначално исках да пробвам как става и дали върши работа и я заредих с 10лв. Пуснах рекламата, получих си харесванията, но видях, че не ми е взело парите от сметката. Реших, че има бонус или първият път е безплатно и пуснах рекламата и отново не ми взе пари. Така до днес докато не получих известие, че съм стигнал лимита от 20евро и рекламата автоматично е спряла и пише да избера начин на плащане или да заредя картата си. Но 10те лева в сметката си ми седят? Мисля, че и да ги заредя тези пари в карта си, пак няма да ги дръпне, щом не пипна 10те лева. Та се чудех какво се е получило и как трябва да процедирам сега, да не ми звъннат от някъде след година две, че дължа тези пари с лихви и тн? :dunno:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Re: Плащане за разширяване на аудиторията на Facebook страни

Мнение от Taruno » 22 Фев 2015, 10:53

Веднага щом заредиш достатъчно пари трябва да платиш иначе, ще те търсят. По принцип до месец и половина системата им прави автоматични опити да ги изтегли, а след това преминава да уведомления за дължими суми.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 22 Фев 2015, 12:41

Така също докато не достигне желания брой аудитория те не изтеглят парите,аз също доста се чудих какво става а бях пуснал по 25$ на ден за 1 месец. Другото по интересно беше че не ми позволяваше да се вземат парите през моята карта макар да имаше наличност ,пробвах с друга карта и стана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 22 Фев 2015, 17:24

Аз пусках няколко пъти и рекламата свършваше успешно и достигаше първоначалнояп предвиденият брой аудитория, но пак не ми взимаше пари.
Какво мога да направя за да се разплатя и да сме чисти с ФБ ? :dunno:

Назад към Извън Темата