Проблем с челно стъкло - теч на вода!!!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Проблем с челно стъкло - теч на вода!!!
Здравейте. Започвам с това, че колата не е БМВ, а Citroen Xsara. Предисторията е, че преди два месеца падна голяма буца сняг от покрива на блока и направи челното стъкло на сол. Дадоха ми добра цена (165 лева) с монтажа от Автостъкла Мустанг на Г.М. Димитров. Монтираха го, дадоха гаранция за разлепване. След месец жена ми каза, че по дължина на цялото стъкло отгоре и отвътре платът е мокър. Обадих им се, отидох и ми казаха, че ще проверят дали не е от антената на тавана, около нея да тече. Явно не е, защото след няколко часа ми звъннаха и ми казаха, че са разлепили и залепили наново стъклото. Щастието не беше дълго, защото днес жена ми каза, че отново е мокро. Знам, че трябва да ги търся, но НЕ ми се занимава с тях. Изглед като алкохолици, колата вътре след интервенцията е скандално мръсна, чак не знам откъде да започна с почистването и (вътре са вози и малко дете). Има ли как с някакъв силикон, като изсъхне да мина по дължина на стъклото отвън. Има един малък процеп между ръба на стъклото и ламарината на тавана или да ми препоръчате някой читав майстор. Без Мустанг и Кобра!!!
Благодаря
Благодаря

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Проблем с челно стъкло - теч на вода!!!
http://www.praktika-bg.com/index.php?id ... er=product нещо такова , може и да не е на 3М , има полски на NUVOL на цена 9-10 лв. Слагаш го на сльнчево време и след около 12 часа е готово . Стькларите работят пак с полиеританов силикон като този 

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Ходи им дигни един скандал
,и кажи на приемчика че искаш да видиш монтажната група да им обясниш особености по колата,и ако трябва ги почерпи
Аз така направих в Кобра,и получих човешко отношение,вече 2години не съм имал ядове,а като си взех колата беше изчистена перфектно отвътре. 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Aз ползвам този
http://www.ebay.co.uk/itm/PPG-Aerospace ... 1299511069
На Боинг и на Ербъс челните стъкла се лепят с него и няма мърдане. Спокойно можеш да си караш с 900+ км/ч при -70 градуса
Мивката в кухнята също е лепена с него
http://www.ebay.co.uk/itm/PPG-Aerospace ... 1299511069
На Боинг и на Ербъс челните стъкла се лепят с него и няма мърдане. Спокойно можеш да си караш с 900+ км/ч при -70 градуса

Мивката в кухнята също е лепена с него

ATR-42/72
4 мнения
• Страница 1 от 1