Какъв Телефон
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Какъв Телефон
z3 Compact е Z3-ката в по-малка опаковка и екран... другото е същото... единственият истински mini вариант на голямата си версия...
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Здравей колега,аз имам SONY XPERIA Z3 COMPACT.... Преди бях фен на NOKIA, но откакто преди година и половина си купих таблет ''SONY XPERIA Z'' и оттогава казах че и като стане време да си сменям телефона ще го сменя -sony. Най-хубавото на сони-то е камерата.... СТрахотни снимки прави с тази 20 мегапиксела . Имаш много настройки за авто , за ръчно и т.н. и цветовете ..Кой каквото ще да ми говори но погледни друг телефон и след това до него сложи сони, е страхотна картина на цветовете и резолюция. Не случайно ако се разровиш в интернета ще видиш,че доста телефони използват камерата на сони ..... За клипове също е супер ,а и най-хубавото е ,че е компактен и удобен ..Аз не исках голям телефон ,но все пак с хубав дизайн .Наистина ако погледнеш сони-то с това лъскаво стъклено гръбче от черно стъкло - перфектен е. Колкото до батерията зависи колко разцъкваш,но ако си на 3G спокойно ще те изкара повече от ден . За lenovo нямам наблюдения , но нещо не ме превличат. Имах и SAMSUNG ...Хубав е докато е нов , след като изтече гаранцията се почват едни бъгове, едно пълнене на паметта .... По принцип аз си взимам телефон или марка телефони ,за която имам впечатления . Заложих отново на серията ''Z '',защото таблета ми е SONY и от него съм много доволен за година и половина .... Все пак най-добре е да си прецениш на място като разгледай и двата модела ,но поставени един до друг .Тогава ще видиш разликата в екрана между сони-то и другите ... Успех от мен с покупката !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Здравейте колеги,аз имам Xperia Z2 от около година и съм нямал абсолютно никакви проблеми досега,даже сега прочетох за 'многото' проблеми споменати от вас както и че много загрявали ,примерно аз имам снимано видео около 10 мин. на 4K (Ultra High Definition) без никакви проблеми.Камерата е наистина на отлично ниво,дисплея също е задоволително голям, но мен най-много ме изненада батерията която издържа при нормално ползване 2 дни.Успех колега с избора 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Купувай си Samsung Galaxy Note 4 и казвай на модераторите да заключват темата 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Asus Zenfone 5 с 2гб РАМ и си готов само за 330лв. http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_5-5952.php
От един месец имам телефона и съм много доволен. Преди това имах Note3 Neo и Galaxy S3, но Asus-a си ги превъзхожда и то за смешни пари. Интелски процесор, 5" екран(не е FullHD, но не е болка за умиране), добра камера, 2 СИМ карти и доста добра изработка. Ако ти се чака малко докато го предложът и в БГ взимаш Zenfone 2 с 2гб РАМ и офицялно имаш телефон на нивото на S5, Xiaomi Mi4 във всеки бенчмарк и то за 450лв.
Asus си е име от години, така че макар и ниска цена телефона е изработен много по-добре от повечето Samsung, HTC, Sony и разни други китайци.

От един месец имам телефона и съм много доволен. Преди това имах Note3 Neo и Galaxy S3, но Asus-a си ги превъзхожда и то за смешни пари. Интелски процесор, 5" екран(не е FullHD, но не е болка за умиране), добра камера, 2 СИМ карти и доста добра изработка. Ако ти се чака малко докато го предложът и в БГ взимаш Zenfone 2 с 2гб РАМ и офицялно имаш телефон на нивото на S5, Xiaomi Mi4 във всеки бенчмарк и то за 450лв.

Asus си е име от години, така че макар и ниска цена телефона е изработен много по-добре от повечето Samsung, HTC, Sony и разни други китайци.
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Ето едно предложение и от мен
Бърз, стилен, с много добър процесор и 64гб-айтовата версия е супер. cyanogenmod 11, 4ь2.5гхц снапдрагон 801 ...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6327
Няма начин да не ти хареса, на много високо ниво е
около 600 и някъв лев 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6327
Няма начин да не ти хареса, на много високо ниво е

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SHARK-а му е майката!!!
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Новата придобивка е Леновото нямаха Сони Z3 та колко време трябва да му зареждам батерията на новия смартфон?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Нормално, до 100% и го откачаш... само после го изтощи до около 10-15%, после пак до 100%, откачаш.... и след това както ти дойде... само не оставяй батерията да пада много под 25-30%, че тия батерии не се кефят да се изтощават така...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2