Бракуване в КАТ без данък
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Бракуване в КАТ без данък
Здравейте,проблема е следния.Купих автомобил от частно лице преди 5 години.Прехвърлихме автомобила всичко точно,след това последва смяна само на талоните тъй като колата е купих от същия град в който съм адресно регистриран.Не съм е зачислявал в данъчното,съответно не съм и плащал данъци.Искам да продам колата,но ще трябва да е регистрирам в данъчното и да платя глоби,лихви и данъци,това ми е ясно.Има ли вариант да бракувам колата в КАТ-да върна номера,талони там каквото искат и да си е разглобя и продам на части,без да плащам данъци.
Сичко е част от шоуто!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Бракуване в КАТ без данък
Аз преди 2 години като бракувах кола не ми искаха платени данъци. Сега не знам как е закона, но май нищо не е променено. Влез в сайта на КАТ и виж необходимите документи за бракуване.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И аз бракувах кола преди около 2 години и не ми искаха данък. С документите от КАТ , ходих в данъчното да я отписвам.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Имам актуално инфо от 2 месеца като си бракувах 30-ката. Не я бях завеждал в данъчното, отидох и лелката изобщо не ми е искала нищо. Върна ми надупчения талон и ми вика с него отиваш в данъчното да я отпишеш, викам дообре.
Но ме подготвиха, че ако ми искат данък пишеш / казваш, че колата е била в частен имот и луната спи. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
аз също си бракувах колата преди около 2-3 години без да давам нищо в кат и без да е вписвана никъде и без никой нищо да иска. Даже мисля и номерата си ги пазя още

ATR-42/72
Благодаря за инфото колеги,да разбирам,че ще мога да мина метър
и да ми е за урок за дръг път да си плащам данъците...ама това е друга тема 

Сичко е част от шоуто!!!
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
има ли начин да се разбере, колко е бил данъка на автомобил през 2013, 2014, 2015, като колата е 07.1998 производство?
Глобата колко е, минималната за неплащане (тя дори не е обявявана в данъчното)?
Глобата колко е, минималната за неплащане (тя дори не е обявявана в данъчното)?
8 мнения
• Страница 1 от 1