Регистрация на категория N1
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Регистрация на категория N1
Здравейте колеги взех си един REXTON 2,9TD 2004Г. Въпроса ми е в това че отзад има решетка но по документи от Италия се води М1 .От фирмата която ми го продадоха ми дадоха една декларация на която пише че е товарен , джипа още не е регистриран и се чудя как да го регистрирам като товарен N1? Може ли да мина технотест за промяна на категорията в N1 ?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Регистрация на категория N1
Ако на евро-табелата на колата има отпечатано N1 и преди теб някой е регистрирал подобен автомобил ще минеш и без техно-тест. Ако ли не процедурата от начало. И как можа да предадеш Е46цата с такава катафалка.
Още една такава полезна тема : viewtopic.php?f=4&t=388416&p=4042890&hilit=Категория+N1#p4042890
Още една такава полезна тема : viewtopic.php?f=4&t=388416&p=4042890&hilit=Категория+N1#p4042890
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Колега все още си карам Е46 и няма намерение да я заменям проблема е че ми трябва нещо 4х4 за планината.Въпросният REXTON по талона от Италия си е М1 но си има преграда и всичко останало . Въпроса е как документално да стане N1 за пред КАТ?
Само с документ от Технотест или както се казва сега. Или ако в талона го пише, което при теб не е така.
Всички други декларации и т.н. могат само да помогнат при прегледа в Тахнотест иначе до колкото знам, КАТ признават само тяхното становище или от производителя ако е нова кола.
Всички други декларации и т.н. могат само да помогнат при прегледа в Тахнотест иначе до колкото знам, КАТ признават само тяхното становище или от производителя ако е нова кола.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Kris написа:Само с документ от Технотест или както се казва сега. Или ако в талона го пише, което при теб не е така.
В Италианския талон пише като J(M1) има още обаче и J1 където пише "Камион" в българските талони няма J1 и J2?
Може, но нашите няма да ти го признаят и самолет да пише на J1. Пишат си категорията (М1) и ще ти кажат, че важи на основната подточка какво пише, защото това са унифицираните евро категории. И ако искаш различно да ходиш на Технотест.
А това какво е реално никой от КАТ не го интересува, то ако беше така 70% от N1 нямаше да ги бъде (или поне не без рушвет).
А това какво е реално никой от КАТ не го интересува, то ако беше така 70% от N1 нямаше да ги бъде (или поне не без рушвет).
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Kris написа:Може, но нашите няма да ти го признаят и самолет да пише на J1. Пишат си категорията (М1) и ще ти кажат, че важи на основната подточка какво пише, защото това са унифицираните евро категории. И ако искаш различно да ходиш на Технотест.
Прав си колега но дефакто съм с свързани ръце въпреки че не върша нищо незаконно и автомобила си с фабрична решетка и си отговаря на N1! Ще пробвам каквото стане и при Технотест да видя какво ще кажат! Ако някой колега е минал по този път нека пише !
7 мнения
• Страница 1 от 1