Манастир "Седемте престола"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Манастир "Седемте престола"

Мнение от mit-kong » 27 Апр 2015, 17:01

Здравейте колегi, исках да попитам дали някой е посещавал този манастир - Седемте престола? Как е пътя до него? Казаха ми, че в близост има много хубави места за къмпинг до река и тн., ако някой може да ми посочи някое хубаво място около манастира, за да не обикалям като муха без глава да търся, ще съм благодарен.

Също така ме интересува как да стигна до там. Гледах в този сайт има карта и описание, намерих къде се отбива от с. Елисеина, но не видях от къде се отбивам след това за самият манастир? И това ли е най-краткият път от София през Нови Искър до с.Елисейна и надолу към манастира?

:driving:

Изображение

http://bulgariatravel.org/bg/object/381 ... e_prestola
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Re: Манастир "Седемте престола"

Мнение от wladio » 27 Апр 2015, 19:49

като човек от този край,ще ти кажа че там е страхотно.като влизаш в Елисейна от София,след като минеш тунела има жп прелез там си в дясно,и след прелеза пак в дясно и само напред.по принцип има табела на пътя след тунела,но ако искаш пиши на л.с. ще ти дам тел,ако имаш трудности.ще ти хареса много горе.на "Томина неделя" се празнува здраво там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 28 Апр 2015, 18:51

След като разгледаш манастира, може да продължиш по пътя. След това следва село Осенов влаг и там се намира хотелски комплекс Ненкови. Не съм нощувал, но кухнята им е добра.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 28 Апр 2015, 19:50

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
gromovich написа:След като разгледаш манастира, може да продължиш по пътя. След това следва село Осенов влаг и там се намира хотелски комплекс Ненкови. Не съм нощувал, но кухнята им е добра.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Апр 2015, 23:07

Миналата година се кръщавах там...уникално красиво място. Малко преди отбивката на Елисейна има супер кръчма в страни от пътя, има уникална гледка от нея към цялата местност. Май "Дядо Йоцо" се казваше, нека колегата от района да каже дали не бъркам :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 30 Апр 2015, 19:36

:yes: :yes:
Don_Diego написа:Миналата година се кръщавах там...уникално красиво място. Малко преди отбивката на Елисейна има супер кръчма в страни от пътя, има уникална гледка от нея към цялата местност. Май "Дядо Йоцо" се казваше, нека колегата от района да каже дали не бъркам :yes:

Назад към Извън Темата