Дойде пролетта - Сенна хрема!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Дойде пролетта - Сенна хрема!!

Мнение от vld » 07 Май 2015, 17:34

Един приятел се лекува, като ходи за по 3-4 седмици на морето баш по това време, бачка си дистанционно и всичко е ОК :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от Evkata » 07 Май 2015, 19:48

А някой от вас има ли алергия към растителна прах и някаква плесен която е по растенията , и ако има с какво сте успели да се излекувате? Когато съм в запрашена среда започват да ми текат очите , носа и кихам страшно много. Вечерта се започвам да дишам много трудно и трябва да си правя Орбазон. Ходил съм при алерголози, изписаха ми за кортикостероиди за 8 месеца с обещанието да се излекувам напълно , но ефект почти нямаше.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Май 2015, 23:41

Аз пък по това време на годината края на април и началото на май като се събудя рано сутрин кихам като пощръклял по 25 пъти един след друг.
Във Варна през този период на пролетта е доста студен и влажен въздуха...температурите са същите като в Банско по морето април-май.
Не знам каква е връзката но кихането го има само април-май.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 08 Май 2015, 10:06

Лично аз кълцам Зодак струва около 6лв. пия го вечер и след 1 час спя като пор вдовец, комбинирам го с витамин С. Поне засега спасява положинието :comp: :comp: Пробвал съм всичко кларитин,зиртек и т.н. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 08 Май 2015, 15:57

Да сложа и аз моЙте 20 ст'инки по темата ...
Беше отдавна, когато разбрах както точно е това нещо алергията ..
Основното училище не го помня много, но имам спомен че очите ми става червени ..
В средното вече си таковах таковата - ако забравя да пия нещо тип Кларитин (тогава бепе с друго име), се пуквах да кихам и да ставам на вампир в очите ...
Направо съм се връщал вкъщи от немай къде :evil:
И преди около 8 години си казах че ми писна, и реших да не пия нищо ...
Да, първата година си взех годишната отпуска през май :mhihi: Беше зле ... Изтърпях я без никакви медикаменти ... В ядът си просто исках да видя колко зле ще стане :evil:
И втората година все едно не съм страдал от такова нещо ...
Сега, няколко години по-късно понякога се присещам какво е да си навън сред природата по това време :confused:
Случва се да кихна веднъж сутрин, но е да речем два пъти в месеца !
Нямам идея докога ще продължи това "спокойствие" (надявам се да съм се фикснал сам :mhihi: ), но съм щастлив, излизам спокойно и не се притеснявам че съм забравил да си пия химията ...
Не съветвам никой да прави нещо подобно, защото това си беше лично мое решение !!
Не съжалявам за което и се надявам скоро да не се присещам какво беше :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Май 2015, 23:27

Аз също бях мнооого зле като малък, през тоя период...очи подути, до степен цепки...кихане през 5 сек, небце подуто, ако пипна трева обриви, абе много зле. Незнам преди кво съм пил и т.н. и кви капки за очи...после постепенно всичко утихна..сега ми няма нищо, ама и не се рова мн по тревите. Също и тополите в сф са по-малко.

Обаче при щерката е проблем, та вчера в аптеката, жената е искала некви хапове и ония и казал да не тъпче детето с тия работи. Извадил едно малко магнитче и и казал да го държи по 3 часа на ден на носа...днес проблеми нямаше. До няколко дни щяло да отшуми. Да видим.
Иначе...Нямало от къде да се купи тук, бил от япония, и тряя да го върнем...на магнита пише nikken...и ся си чета из нета (ако някой има опит с тоя магнит (5мм е, кръгъл, две части) да драсне некой ред).
Поне за момента има ефект.

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 09 Май 2015, 8:52

Неприятни са тези алергии,,,,,никога не съм имал до последните години,,,,сега ме тормози по малко,,,не е супер фатално ,но все пак,,,,взимам по един кларитин за момента.
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Май 2015, 20:52

и аз съм за тая тема :kuku:
при мен няма кихане,а запушване на носа и кашлица.също и възпаляване на фарингитите.
без да влизам в детайли...,но спрях да взимам противоалергични лекарства,защото
тоя ефект с преспиването ме прави на парцал особено че и се налага да шофирам често.
правя инхалации вечер с евкалипт или лайка и ако имам късмет минава за 10тина дена ако ли не кашлям месец
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата